Nordsjælland tur 6.6.2024

Der hade været en del regnbyger i dag, og DMI truede stadig med en del regnbyger lidt senere på aftenen. Men jeg tænkte at jeg ikke gider aflyse turen, men møder op og ser hvordan vejret udvikler sig.

På mødespladsen, Shell tankstationen ved Ballerup, var der to vikinger der også trodsede vejret og håbede på det bedste. Der var Jan på sin grå Tiger 900 Rally Pro -22 og Klaus på sin røde Tiger 900 GT Pro fra -21. Plus mig på min gamle Street Tripe -08.

Vi tjekkede YR og vi tjekkede DMI regnradar, og der var en del byger på vej vestfra og mod nordøst så der vie kommer mere nordpå om aftenen. Vi besluttede at ændre turen fra Ballerup og nordpå de små veje, men oppe ved Strø fortsætte nordpå til Skævinge og så dreje østpå mod Hillerød, rundt om Hillerød og ned mod Kaarlebo og Hørsholm. Nu må vi se hvordan det går.

Her er vi på Bundsvej efter Kirke Værløse.

Så er vi kommet forbi Ganløse og på vej mod Slagslunde.

Fra Slagslunde kørte vi forbi Slangerup, Strø, Skævinge og Ny Harløse. Ved Hillerød ringvej 02 så kørte jeg lidt forkert mod Høbjerg men så drejede vi ned mod Kagerup og sydpå gennem skoven mod vej 19. Ved Hillerød så kørte vi af hovedvejen og ind på Kulsvigervej ned til Karlebo.

Efter Karlebo køret vi gennem Avderød og kongevejen mod Hørsholm, hvor vi drejede til højre på Blovstrødevejog en fin snoet vej til Grønnegade og rondelen ved vej 19.

Så sluttede vi turen på Q8 tanken for enden af vej 19 lige før Helsingørmotorvejen.

Det var en god tur. Vi var ikke så mange så at gennemsnithastigheden var en del højere end den plejer. Og vi lykkede undgå de byger der var på vej vestfra. Det begyndte først dryppe en smule regn når jeg kørte hjem, men kome hjem med tørt tøj.

Tak for i dag. Vi ses næste gang.
Kristoffer