En Syd-Vest raid 24.08.2020


Det varme sommervejr var lige overstået og der kom lidt vådt vejr. Eneste regnfrie dag den nærmeste tid var den her mandag hvor vi hade lagt klubturen. Dejlig at komme ud og køre en tur med vennene.

Jeg tog tidlig fri fra arbejde da jeg sku lige nå at montere af bagdæmperen på min Street Triple og skifte ud lænken til en anden så at cykeln kom lidt længere ned bagved og ændre gaffelens styrevinkel. Det sku gerne blive lidt mere rolig i svingen. Jeg hade tidligere sat gaffelvinkeln for stejl den var meget nervøs i hvert sving. Jeg fik lige klaret forandringen i sidste øjeblik før aftens tur, og kørte afsted til mødestedet, den velkende tankstation ude i Ballerup. Og hvem var så der?

Niles Jørgen på emn sort/hvid Bonneville T100 -05, Peter på en sølv America -06, Niels på en sort Bonneville -10, Mogens på en sort Bonneville -07, Karsten på en hvid Tiger 800 XRT -17, Søren på en blå BMW K100 -84, Lars på en sort Speed Triple 885 -98, Torben på en mørkeblå BMW 1300 GS -10, Ib på en sort Street Triple RS -18, Poul på en blå Scrambler -20, Emil på en sort Thruxton 1200 R -20, Finn på en rød/sølv Bonneville -11, Lars på en sort Suzuki V-Strom -17, plus mig selv på Street Triple KM-special -08.

Vi startede turen sydpå mod Tåstrup og Greve. Jeg prøvede lidt anderledes billeder i dag. Ville tage billeder med lang lukketid plus meget lille dybdeskarbhed. Det sku gerne give nogle spændende billeder.

Efter mange fine små veje vestpå bl.a. forbi Lejre så styrede vi ind til Roskilde hvor vi sku tage en spisepause.

Vejret prøvede at se om det kunne gøre os usikkre gennem at komme med lidt regndryp i vores spisepause. Men det var kun lidt, og kun kortvarigt, så vejene var tørre til når vi sku køre videre igen. Her var måske turens bedste små og snoede veje tilbage mod Ballerup.

Vi sluttede turen på tanken i Ballerup hvor vi fik snakket om hvilken god tur det hade blevet tilo i dag. Og det heldige vejr.

Tak for turen.

Vi ses igen næste gang.
Kristoffer