Gilleleje raid 25.06.2020


Jeg hade betilt godt vejr til dagens tur, og man må sige det blev leveret. Dejligt varmt med meget sol, og lunt langt op på aftenen efter kl 22. Men turen sku starte kl 18.30 og jeg drejede ind på mødestedet, tankstationen ved Hørsholm og rundelen ved Isterødvejen og motorvejen.

Det var Tommy på en blå Tiger 800 -13, Poul på en rød Thunderbird Commander 1700 -15, Per på en sølv/rød Bonneville T120 -18, Peter på en sølv America -06, Anders på en rød Yamaha MT-09 -16, Søren på en meget flot klassisk Honda CB360 -75 som han har restaureret selv i sin egen kælder en hel vinter. Meget flot resultat, og kig lige på hans læderdragt og støvler der matcher fra den samme tidsperiode. Top!

Så var der Michael på en sølv Sprint ST 1050 -09, Ib på en sort Street Triple 765 RS -18, Hardy på en sølv Speed Twin -19, min trogne hjælper og stifinder Mogens på den sorte Bonneville -09, og mig selv på den grå/orange Street Triple KM -08.

Efter lidt hilsen og snak så startede vi turen cirka kl 18.30 nordpå hvor vi drejede af ved den første rondel og ind på den lille smalle vej gennem Slutterup og skoven mod Ny Hammersholt og Hillerød.

Efter Hillerød så tog vi videre nordpå gennem Kagerup og Mårum. Så videre på mange dejlige små og snoede småveje på vej mod Gilleleje.

Vel framme i Gilleje så parkerede vi på havnen hvor vi tog en god spise, snakke og hyggepause. Der var plads både til havnespecialiteter og medbragt diet madpakker, plus maget gode snakke.

Efter en god spisepause så fortsatte vi turen, den her gang østpå forbi Munkerup og Dronningmølle.


I Dronningmølle drejede vi sydpå og flere gode snoede veje sydpå, og forbi Esrum Sø i retning mod Kokkedal of Hørsholm.

Vi afsluttede turen på tanken ved Hørsholm. Vejret var lunt, solen gav et flot aftenlys med varme farver, og vi stode der med store smil efter dagens tur. Hold kæft det var en god dag!

Tak for turen.

Vi ses igen næste gang.
Kristoffer


Du kan se kort over turen forneden: