Roskilde Fjord raid 14.05.2020


Der var planlagt en tirsdag fyraften tur og der ver godt vejr. Det bliver en super tur tænkte jeg når jeg styrede fra garaget mod mødesteder for dagens tur ude i Ballerup. Sku blive spændende hvis vi ville blive mere end 10. I så fald ville vi dele op os i to grupper ved hver pause. Men vi kunne godt køre sammen i en gruppe ude på vejene.

Jeg kører ind på tanken i Ballerup og ser hvem der er kommet.

Der er Mogens på den sorte Bobbeville -07, Jan på en sort Rocket III -14, Henrik på en sort Bonneville -04, Klaus på en hvid Street Triple -08 og Ib på en sort Street Triple -19. Niels på en sort Bonneville -10, Mads-Peter og Karla på en grøn/sølv Bonneville -01. Claus på en grå Daytona 675 -07, Torben på en mørkeblå BMW 1300 -10, Søren på en blå CBX 550 -84. og mig selv på en grå/orange Street Triple KM special -08. Dvs, vi sku dele op os i to grupper ved hver pause. Inget problem. Turen ville blive god alligevel.

Vi startede turen kl 18 og kørte op til Værløse og ud på landet gennem Kirke Værløse.

Vi må udsende nogle positive energier fordi en forbipasserende Yamaha XJR 1300 Roadster -17 vendte om og fulgte med vores kolonne den næste halve time op til Frederikssund.

Der var mange fine snoede veje på vej nordpå mod Frederikssund. Det er også sæson for de gule sennepsmarker, som vi kørte forbi flere ganger, bl.a. ved Sundbylille. De dufter godt og man kan mærke at man er ude i naturen når man kører forbi de gule marker. En helt anden oplevelse end når man sidder i en bil.

Efter mange gode sving så begyndet vi at nærme os Frederikssund.

I Frederikssund kørte vi over den gamle bro og drejede sydpå mod Sønderby og forbi Sælsø Sø.

Videre sydpå forbi Gærshøj og Sæby.

Rondelen i nærheden af Uglestrup.

Og forbi Gevninge i retning Roskilde.

Forbi Sankt Hans Hospital svingen lige før Roskilde.

I Roskilde så lavede i en spise og snakkepause ved Viking grillen. Kun service udendørs, men det gjorde ikke noget når solen smilede til os.

Efter en god pause så fortsatte vi turen nordøstpå mod Ballerup. Der var flere gode veje og flere sving der sku køres på dagens tur.

Efter en god tur på mange dejlige veje med mange gode sving så var vi tilbage på den samme tank i Ballerup hvor vi afsluttede turen med at snakke om dagens oplevelser. Det var en fed dag.

Tak for turen.

Vi ses igen næste gang.
Kristoffer