Arresø Rundt raid 23.08.2017


Igen var vi heldige med vejret. En solrig dag i slutningen af sommeren. Det sku blive skønt at køre en tur med vennerne.

Jeg henter min motorcykel og kører ud til mødestedet på tanken i Ballerup og ser hvem der er mødt op. Jeg ser Mogens på den sorte Bonneville -08, Jan på den sorte Rocket III -14, Carsten på den røde XJ900 -83, Morten på en sort America -03, Søren på en blå BMW K100 -83, Henrik på en blå-sølv Bonneville -02, Michael på en rød BMW 800 R7 -82, Jesper med en sort BMW R100R -92 med sidevogn! Så har vi Steen på en rød Suzuki DL650 -16, Thomas på en sort Street Twin -16, Ib på en sort Daytona 955i -04, Peter på en sølv America -06, Klaus på en hvis Street Triple -08, Steen på en blå Thruxton -06, Dennis på en hvid-sort-rød CB900 -84, og mig selv på en grå-orange Street Triple KM-special -08.

Det var godt at hilse på alle gamle mc-venner og nogle nye. Jeg fik tanket op, snakket lidt, taget et par billeder, og så var det tid til afgang. Den første del af turen gik nordpå forbi Værløse, Slangerup og Skævinge på vej mod Frederiksværk.

I Frederiksværk stoppede vi for en spisepause ved grillen lige nord for byen. De har ret gode burgere, pølser osv. Det var godt at spise og snakke lidt.

Efter spisepausen fortsatte vi turen op til Ramløse og videre ned langs Arresøs østside. Dagslyset begynder at aftage stille og roligt. Det er ikke sommer mere.

Vi sluttede turen på tankstationen ved Hørsholm, hvor vi fik kaffe og snakkede motorcykler, dagens tur og andre ting.

Tak for turen. Vi ses næste gang.
KristofferHer findes en GPS-log over dagens tur: