Skåne raid 15 juli 2017


Vejrudsigten truede med regn for søndag og vores tur til Stubbekøbing. Lørdagsvejret så meget bedre ud. Efter lidt snak med Mogens så besluttede jeg at skifte turen til lørdag og til Skåne. Lidt omveksling ku ikke skade.

Mødespladsen var tankstationen på Kastrup lufthavn nærmest broen. Det ville være interessant at se hvem der hade kikket på hjemmesiden og set ændringen i tide. Jeg hade glemt at lade batteriet til mit kamera, så dagens billeder er taget med mobiltelefon. Skidt, men bedre end ingen billeder. :-)

Der var Mogens på sin sorte Bonneville -09, Søren på en blå BMW K100 -84, Hardy på en sort Speedmaster -07, Anders på en rød Yamaha MT-09 2016, og mig selv på den grå/orange Street Triple -08.

Vores tur startede kl 10. Vi kørte over broen og samlede os efter betalingsanlægget før vi fortsate turen sydpå mod Höllviken. Her checkede vi lige kortet før vi fortsate østpå langs strandvejen.

Vejen gik tæt på stranden på vej mod Trelleborg hvor Svenskerne synes det er så lang sydpå at de tilmed har plantet palmer ved strandvejen. Kun gud ved hvordan de får dem at overleve. Måske tager de dem ind over vinteren og ud igen om foråret.

Efter Trelleborg gik vejen forbi flere kendte badesteder som Smygehamn, Abbekås og Mossystrand, hvor vi tog en frokostpause.

Efter lidt frokost så forsatte vi turen. Vi valgte at køre lidt nordpå og finde nogle at de fine snoede veje der findes mange steder i Skåne. Vi kørte nogle omveje forbi Rydsgård og nordpå forbi Slimminge og Blentarp.

Herfra igen lidt nordpå og vestpå gennem Häckeberga naturreservat hvor vi gjorde en pause ved Häckeberga Slott der logge flot på en ø midt i en sø.

Efter pausen ved Häckeberga Slott fortsatte vi sydpå på nogle superdejlige snoede skovveje forbi vej nr 12 og mere sydpå til Andersløv. Her tog vi vej nr 101 mod Malmö og tilbage til broen.

En lille pause ved betalingsanlægget.

Vi afsluttede turen på tanken ved Kastrup Lufthavn hvor vi fik lidt kaffe og noget at spise.

Tak for godt selskab. Vi ses næste gang.
Kristoffer