Roskilde Fjord raid 13 juni 2017


Der var godt vejr til dagens tur. Men jeg sku bruge aftenen på at lære min datter at skifte udstødningsrør på sin egen bil. (En irriterende far.) Så jeg kunne ikke tage med på dagens MC-tur. Derfor fik jeg Mogens, vores stifinder, at tage nogle billeder og skrive nogle linjer om dagens tur:

Mogens:
Dagens tur var planlagt at vi skulle køre til Kulhuse og tage færgen til Sølager, men da færgen var blevet indstillet et par dage før grundet dårligt vejr, ringede jeg til færgen for at høre om den sejlede, det gjorde den, men da færgemanden hørte vi kom på motorcykel, frarådede han os til at tage med, da færgen vippede ganske voldsomt, så vi kunne risikere at motorcyklerne væltede under overfarten. Efter at have konfereret med de fremmødte besluttede vi os til at køre til Roskilde Fjord turen i stedet for.

Hvem var mødt op til dagens tur, jo det var 5 nye deltagere: Nicklas på en sort-hvid Honda CB650F -16, Kenneth på en sort Suzuki Bandit S1250, Jens på en sort-creme Speedmaster -09 og Peter & Mads på en sort Speedmaster -08, varmt velkommen.

Af gamle kendinger var der: Klaus på en hvid Street Triple -08, John på en rød-sølv Bonneville -02, Annette på en grøn Suzuki Savage 650 -91, Søren på en blå Honda CBX550 -84, Morten på en sort America -02, Peter på en sølv America -06, Tommy på en blå Tiger 800 -13, Hardy på en sort Speedmaster -07 og mig selv på en sort Bonneville -08.

Vi tog af sted og kørte ad de sædvanlige små veje til Roskilde, hvor vi gjorde holdt ved Vikinge Grillen for at fouragere.

Efter en velfortjent pause kørte vi tilbage til tankstationen i Ballerup, hvor vi tog afsked efter en dejlig tur.

Hilsen,
Mogens