Skåne raid 25 maj 2017


Endeligen en rapport fra heldagsturen i Skåne. Det tog lang tid at lave rapporten. Jeg kom hjem med over 500 billeder, som jeg sku sortere. Fik skåret det ned til 145 billeder. Nok alt for mange. Det tog lidt tid at beskære billedene. Men her er rapporten.


Der var planlagt en heldagstur på Kristi Himmelfart ferien hvor vi sku over til Skåne og deltage i den svenske Triumph klubben "Hinckley Skåne" heldagstur. Der var planlagt både sol og picknick, så vi have med os smil og madpakker.

Vores tur startede i Kastrup med et stykke transport til Sjöbo midt i Skåne. Her ventede de svenske deltagere der hade planlagt turen. De smile og hilste os velkomne. Det ville blive en rigtig god dag på flotte veje og flot vejr.

Vi startede turen ved at køre nordpå forbi Hörby, Rickarum og Vinslöv på nogle fine små og snoede veje.

Et sted så sku vi have en mini pause mens den svenske stifinderen checkede lige kortet i forhold til den planlagte tur.

Så forsatte vi på flere snoede veje. Nu mere østpå mod Fjälkestad lidt nord for Kristianstad.

Vi fortsatte mod Arkelstorp og Ivösjön.

Lige ved Ivösjön ligger Bäckaskogs Slott men vi fandt et rasteplads lige ved selve søen hvor vi stoppede for frokostpause med medbragt picknick.

Efter en god picknick pause fortsatte vi turen.

Det viste sig at svenskerne også kan hygge. Det var ikke nok med picknick. Efter en ikke særlig lang køretur drejede vi ind til et lille cafe ude på landet. Her var der kaffe, kager, vafler, is og hvad man ellers hade lyst til.

Efter dejlig pause med kaffe, vafler og is, så fortsatte vi turen sydpå hvor den svenske stifinderen hade forberedt nogle fine snoede veje, der efter mange omveje sku lede os tilbage til Sjöbo og turens slut.

Tilbage i Sjöbo sluttede vi turen på parkeringen foran supermarkedet. Her fik vi tid til at snakke om dagens tur, og andre motorcykel relaterede ting.

Efter en dejligt heldagstur så var det tid at tage hjem igen. Tak for turen og for dejligt selskab.

Vi ses næste gang.
Kristoffer


GPS over turen: