Asserbo raid 26 april 2017


Der er koldt og en del usikkert vejr her i april, og jeg hade lagt ugens tur på onsdagen. Desværre ændrede vejret sig igen, og der var risiko for regnbyger. Fem minutter før jeg sku tage frem min mc, så ringer Mogens og siger at der regner en del i Ballerup og at han er helt gennemvåd. Ups, siger jeg, hvis jeg bare bliver hjemme kan du så samle op på dem der kommer trods vejret? Og der kom flere deltagere, plus noge nye. Dejligt.

Hvem var der så? Der var Mogens stifinder på den sorte Bonneville -08, Søren på den blå CBX 550 -84, Niels med gul hjelm på en sort Bonneville -10.

Så var der fire nye deltagere. Der var Tommy på en blå Triumph Tiger 800 -13, Poul på en rød Street Twin -17 (flot cykel i fin retro-stil synes jeg), Henrik på en mørkeblå Thunderbird 1600 -10, og Torben på en sort BMW K1300 -10. Meget velkommen til alle fire.

Mogens beskrivelse af tur og vejr:
Fra Ballerup og til efter Værløse havde vi byger, men efter Værløse skinnede solen og vi havde tørvejr på hele turen til tanken i Hørsholm. Pitstop ved grillen i rundkørslen Frederiksværk.

Sørens beskrivelse af vejr og tur:
Det er første gang, at jeg både har fået regn, sne, hagl og kulde på en sommertur med gutterne. Hvem har dog fundet på, at lægge en tur på den dag?
(Kristoffer: Ups, det er nok mig.)

På billedet ser det ud som om Mogens er ved at dele fartbøder ud, men han noterer bare deltagerne. Bøderne skal tulipiet nok selv klare.

Der blev prøvet motorcykler, og lyttet til motorlyd.

Så ser det ud som det alligevel blev en god tur. Trods vejret.

Vi ses næste gang.
Kristoffer