Kulhuse raid 09.09.2011


Denne gang satsede vi på at køre turen på fredag, og det var et rigtig godt valg. Det var lyst og solrigt, med behagelig temperatur hele aftene. Måske en af årets sidste "indian summer" dage.

Fredag os start på weekend, så der ville nok være lidt mandfald, plus jeg hade fået et par sygemeldninger. Nå, men jeg drejede ind på tanken i Ballerup og chekkede hvem der ville med på dagens tur.

Der var Mogens på den sorte Bonneville -05, Poul på Virago 750 -94, Jan på den blå TT600 -02, John på den grønne Speed Triple -98, mig selv (Kristoffer) på den sort/gule Speed Triple -01, Poul på den røde Rocket III -08, Peter på den sølvfarvede America -06, og Klaus på den hvide Street Triple -08.

Vi tog afsted lidt efter kl 17 for at nå færgen og for at få så meget af turen som muligt i de lyse tiimer. Aftenen og mørkret kommer en del tidigere på denne tid af året. Desværre er sommeren ved at være slut og efteråret kommer nu. Men denne dag hade vi flot vejr med sol hele vejen.

Vi tog vejen til Værløse hvor vi drejede nordpå de kendte småveje mod Frederikssund.

I Frederikssund tog vi broen over til den anden side af Roskilde Fjord hvor vi drejede nordpå mod færgen i Kulhuse.

Færgen ville tage os over Fra Kulhuse til Sølager så vi kunne køre videre til Hundested.

I Hundested standsede vi ved pizzerian for en spisepause. Her ku vi slappe af, spise og drikke og snakke om sæsonen. Den har været ret god til trods for at denne sommer kun var 3 mm nederbør fra at have været den vådeste siden vejrmålingene var begynde en gang på 1800-tallet. Vi har været ret heldige trods det.

Efter spisepausen så tog vi videre, op langs kysten forbi Kikhavn, Tollerup og Mølby. Videre til Asserbo og Ramløse hvor vi drejede sydpå ned langs Arresø østside. Nogle rigtig fine småveje.

På vej sydpå tog vi også ind forbi Hillerød, Lille Hammersholdt, ud på Kongeven og gennem skoven ved Tokkekøb og Slutterup ud til vej 16 og ned til turens afslutning på tanken ved motorvejen ved Hørsholm. Aftenmørkret kom snigende, og det kom rigtig hurtigt nå det vel var igang.

På tanken fik vi varm kaffe og snak o dagens tur som var i flot vejr og i rimelig fart. Samtidlig var det lidt vedmodigt at mærke efteråret komme snigende. Efter snak med glade miner var det dags at tage hjem igen.


Tak for idag, og vi ses næste gang.
Kristoffer


Her kan du se GPS-log fra turen: