Bakkens lukning 28.08.2011


Så er sæsonen ved at komme ind i efteråret og det er tid til Bakkens Lukning. Vejret var heldigt. Der var sol og fint vejr på Nørrebrogade. Lige før afgang kom der en lille byge, og en mere når vi hade kommet til Bellevue og kikkede på de andre. Så man blev næsten ikke fugtig og kunne køre ud og hjem i tørt vejr. Heldigt i disse dage.

Jeg kom til start på Nørrebrogade i rimelig tid, og maste mig til mødestedet ved nummer 226. Men det var svært hvis man var bare lidt sent på den. Politiet ville holde sidegadene fri for eventuel ambulance, så mange der kom lidt senere fik køre rundt om og stille sig lægere ned på gaden.

Men jeg ku alligvel hilse på mange kendte ansigen når jeg kom rundt og kikkede. Jeg kan huske Jørgen, Ole, Jan, Ib, Preben, Tonni, Kenneth, osv... jeg husker ikke alle navne så godt, men der var mange gamle ansigter. Fedt at sige hej til de mange man alligevel kender.

Klokken 19 så var der tid til afgang og politi-escorten førte an i stille og rolig fart hele vejen nordpå. Vi kørte den traditionelle vejen fra Nørrebrogade østpå Lygten, nordpå Tagensvej, østpå igen på Tuborgvej til Strandvejen hvor vi drejede nordpå gennem Hellerup og op til Bellevue og Bakken.

Under vejs blev vi spredt hist og pist. Nogle af os standsede på Statoil tanken ved Bellevue, andre ved Arne Jacobsen tanken ved lystbådehavnen, og andre kørte videre. Os der standsede ved vejkanten fik nyde hele kortegen komme kørende forbi. Imens fik vi kaffe og lidt snak.


Tak for denne gang, og vi ses på den næste tur.
Kristoffer