Arresø turen 24.08.2011


Efter mange regndage så virkede vores onsdag rimelig. Der var grå skyer men det var tørt hele turen. Skønt.

Jeg tog tidligt afsted til mødespladsen på tanken i Ballerup. Her var der allerede tre deltagere. Søren på den blå Honda CBX550 -84, Tom på den røde Triumph Legend -00 og Ole på den røde Gold Wing -98. Så begyndte der ankomme flere deltagere. Sten på den blå Thruxton -06, Mogens på den sorte Bonneville -05, Poul på en Virago 750 -94, Carsten på en rød Yamaha XJ900 -83, Kai på en sølv Triumph America -06 og Karl på en gul Daytona 955 -97.

Så kom der en ny deltager, Kenneth på en sort Triumph Speedmaster -11. Den helt nye modellen med anden tank, forgaffel, osv. Superflot cykel. Veklommen Kenneth! Der kom et par mere, Ib på den sorte Daytona 955 -04 og Jan på den blå TT600 -02.

Klokken halv syv så tog vi afsted norpå via nogle fine småveje. Op forbi Frederiksværk og op til skoven nord for Arresø.

I skoven nordvest for Arresø ligger der en grill. Vi hade ringet så de ikke lukkede før vi kom. Her fik vi en god pause efter en rigtig fin tur. Der var pølser, burger og flæskesteg tilk topperne. Og lidt hyggesnak ved borden.

Efter en god pause med godt at spise og mc-snak, så sku vi videre på turen ned til tanken ved Hørsholm. Det begyndte allerede at blive lidt mørkere, så vi besluttede at tage den planlaget skønne vej ned langs Arresø østside, men korte af slutningen og tage hovedvejen ned til Hørsholm.

Fremme på tanken i Hørsholm så ku vi få varm kaffe og der var tid til lidt mer snak og hygge.

Så begyndte det at blive godt mørkt og der var tid til at tage hejm igen.


Tak for idag, og vi ses næste gang.
Kristoffer


Her kan du se GPS-log fra turen: