Tur rundt om Roskilde Fjord 27.07.2011


Efter to uger med regn så var vi heldige at det lige tørrede op et par dage og solen kom frem med temperaturer over de 20 lige tilpas til vores tur rundt om Rosklide Fjord. Mogens ville prøve af et par nye veje på den anden side af Frederikssundbroen, og jeg var spænt på hver der kom til dagens tur.

Jeg drejde ind på tanken og ku se at der var ,mange der hade mødt op idag. Der var Mogens på den sorte Bonneville -05, Peter på en rød America -05, Bjørn på en orange Thunderbird Sport -03, Kai på en sølv Anerica -06, Peter + Niklas på en sølv America -06, Tom på en rød Legend -00, Sergej på en rød/hvid Yamaha R1 -01, Ole "Bamse" på en Gold Wing (!!) -98, Steen-Erik på en rød Honda VFR -93, Jørgen på en sort Rocket III - 06, Poul på en rød Rocket III -08, Niels på en mat-sort (egen design) Adventurer -97 (flot!), Jan på en blå TT600 -02, Søren på en blå CBX550 -84, Ib på en sort Daytona 955 -04, Poul på en Virago 750 -94, John på en blå CBX550 -82 med kåbe, og mig på en sort/gul Speed Triple -01. Fedt med så mange glade ansigten. Og vi sku alle sammen på tur! Der var to mere der ville fange os i Roskilde.

Der kom en politibil der sku have bensin i tanken og pølse til betjenterne. Politikvinden kikkede meget på motorcyklerne og snakked med drengene. Det såg ud som hun gerne ville med en tur, men hun var altså i tjenste og ku kun ønske os en god tur.

Vi tog afsyted nordpå via mange skønne småveje til Frederikssund og over broen til den anden side af Roskilde Fjord. Her prøvede Mogens af nogle nye småveje før vi kom til Roskilde.

Turen idag var måske lidt lang før vi kom til pausen i Roskilde. Her standsede vi ved Viking Grill lige før havnen, da vi ville undgå de lange køer ved grillen på havnen. Det visede sig være en god ide. Vi fik lidt mad og drikke, plus en del hyggesnak.

Her blev vi også mødt af Poul på den grænne Trophy 1200 -95, og Mikael på en gul Thruxton kom også og hilsede og snakkede. Meget god og hyggelig pause.

Efter pause så var der nogle der hade langt hjem i den forkerte retning, så de sagde tak for turen. Os andre fortsatte de planlagte tur på nogle flere småveje tilbage til Ballerup.

I Ballerup tog vi dagens sidste pause og tid til kolde eller varme drikke. Vi snakkede om den gode tur og vores held med vejret. Klokken nåede at bilve 22 og lidt mer. Så hilsede vi farvel og tog hjemad igen.


Tak for idag, og vi ses næste gang.
Kristoffer


Her kan du se GPS-log fra turen: