Gilleleje tur 06.07.2011


Lige her i uvejrramte Juli fik vi nogle tørre dage lige tilpas til vores Gilleleje tur. Det var sol og varmt i luften, ikke for varm, til dagens tur da jeg tog afsted til mødespladsen på tanken ved Isterødvejen tæt på motorvejen.

Jeg var i rigtig godt humør og hade taget afsted i god tid. Faktisk så god tid at jeg var den første og undrede om jeg hade husker den rigtige mødesplads. Jo, det var nok rigtig hvis vi skulle nordpå til Gilleleje.

Snart kunne jeg se de andre deltagere ankomme. Der var Søren på den blå CBX550 -84, Ib på den sorte Daytona 955 -04, Karl på en gul Daytona 955 -97, Mogens på en sort Bonneville -05, Poul på en Virago 750 -94, Peter på en sølv America -06, Steen på en blå Thruxton -05, Klaus på en hvod Street Triple 675 -08, Jan på en blå TT600 -02, Carsten på en rød XJ900 -83, og mig selv på den sort/gule Speed Triple -01.

Vi hilsede og snakkede samtidlig som vi nøde det gode vejr med sol og tilpas varme. Lidt efter kl 18:30 så starede vi turen nordpå Isterødvejen til rondellen hvor vi kørte til vestre og direkte op nordpå gennem landskab og skov til Kongevejen.

Gennem Hammerholdt, forbi Hillerød, og nordpå forbi Græsted mod Gilleleje fandt vi nogle fine veje.


Video fra turen:

Fremme i Gilleleje kørte vi ned på havnen og stillede motorcyklerne lige ved grillen og sejlbådene.

Efter lidt mad og hygge så tog vi videre på turen. Fra Gilleleje drejede vi østpå lands strandvejen mod Dronningmølle og herfa sydpå forbi Esrum Sø.

Der var nogle fine småveje med god udsigt og gode sving ned forbi Fredensborg og Karlebo og til turens afslutning på tanken bed Hillerød/Isterødvejen.


Tak for idag, og vi ses næste gang.

Forden GPS-log fra turen, og et udvalg af nogle tank-emblem.

Kristoffer


Her kan du se GPS-log fra turen: