Lynæs Fjord raid 10.05.2011


Der var blevet tid til den skønne tur hvor vi tager Kulhuse færgen, kører langs nordkysten, ned ved Arresø og smukke småveje til Hørsholm. Det er en varm og solrig dag, den sidste i en række af varme dage her i foråret før vi får noget af vores regn tilbage.

Jeg kører ind på tanken og er nysgerrig på hvem der kommer idag. Jeg er i god tid, og der er nogen der spørger om jeg har fået et nyt uhr. Som svensker forstår jeg selvfølgelig ikke et dyt af den danske humor.   :-)

Jeg kan se Mogens stifinder på sin nye sorte Triumph Bonneville -05, Tom på den røde Triumph Legend -00, Poul på den grønne Triumph Trophy 1200 -95, Ib på den sorte Triumph Daytona 955 -04, Klaus på den hvide Triumph Street Triple -08, Jan på den blå Triumph TT600 -02, Carsten på en rød Yamaha XJ900 -83, Søren på en blå Honda CBX550 -84, Poul på en lila Virago 750 -94, John på den grønne Speed Triple -98, og mig selv på den sort/gule Speed Triple -01.

Efter lidt snak mellem gutterne så startede vi dagens tur. Fra Ballerup til Værløse og videre nordpå småveje til Frederikssund.

Vi fik desværre ikke en GPS-log fra dagens tur, grundet en fej 40 (brugerfejl). Men vi fik noget andet spændende, en lille video fra turen. Se her...

I Frederikssund tog vi broen over Roskilde Fjord og drejede nordpå på vej til Kulhuse og færgen.

Færgeturen fra Kulhus til Sølager er altid en god pause. Fin kontrast fra landevejen. Det er noget beroligende at stå på færgens dæk og kikke ud over vandet. Færgens personale har altid et smil og intresse når vi kommer med vores motorcykler.

I Lynæs Hundested standsede vi ved den lokale pizzeria for lidt optankning af mad og drikke. Plus lidt motorcykel snak.

Efter lidt mad, drikke og snak så gik turen nordpå til kysten, videre østpå til Asserbo og Ramløse, og sydpå langs Arresø østside. Her var det både flot udsigt over det danske landskab, og mange fine snoede veje ned til Hillerød. Herfra via Karlebo til Hørsholm og tankstationen lige ved motorvejen.

Ved turens endestation på tanken ved Hillerød og Isterødvejen var der stadig varm og dejlig aftentemperatur. Klokken hade nået at blive 21:15 og vi slappede af den næste time med mere motorcykel snak og god kaffe.


Tak for idag, og vi ses på næste tur.
Kristoffer