Strandvejen 14.04.2011


Endeligen startede sæsonen! Årets første klubtur ville være den lille fra Fælledparken langs strandvejen op til Helsingør, og ned til Hørsholm.

Jeg hade være på Knutstorp, men pakkede tidligt sammen og satte kasevognen i højste fart mod Københvn. Her skiftede jeg til gadecyklen, tog forbi taken og fyldte op til dagens tur. Det sku blive spændende at se hvem der ellers var kommet ud af sin vinterhi og kom til dagens tur.

Jeg ku se Kaj på en sølv Triumph America -06, Jesper på en Triumph Sprint ST -09, og Mogens på en ny sort Triumph Bonneville -05. Mogens hade lige fået fat i lidt penge og hade brugt dem til at skaffe denne klassiske cykel. Mogen er revet sig løs fra "the dark side" og er nu tilbage på den smalle sti.

Så hade vi Søren på den blå CBX550 -84, Poul på en Virago -94, Klaus på den hvide Triumph Street Triple -08, Sergej på den røde R1 -02, Tom på den røde Triumph Legend -00, John på den grønne Speed Triple -98, Karl på en sølv Norton 750cc Special -67, og mig selv på den sort-gule Speed Triple -01.

Lidt over kl 18 så tog vi afsted fra Fælledparken og styrede mod strandvejen nordpå.

Efter en skøn og frisk tur nordpå langs Strandvejen så kom vi til Helsingør hvor vi sku have pause og få noget at spise og drikke. Plus en masse snak selvfælgelig efter den lange vinter.

Efter pausen så tog vi videre ned til Hørsholm og tanken ved ISterødvejen. Vi togvejen til Hillerød og sydpå via Kirkelte ned til Isterødvejen og målet på tanken og en kop varm kaffe. Det hade blevet kold på aftentimerne og det ku godt mærkes i fingrene på motorcyklen. Så det var godt med pause og varm kaffe.


Efter dagens sidste snak var vi blevet enige om at sæsonen er goet igang.


Tak for idag, og vi ses til de næste turer.
Kristoffer