Arresø rundt 4.9.2008.


Så var det klubtur igen. Kun tolv dage efter racet på Mantorp. Min ryg var blevet bedre syntes jeg. Nu ku jeg rejse mig op og sette mig ned uden hjælp. Jeg prøvede at sette mig på motorcyklen, og det gik sådan da. Kørte ned til John og snakkede lidt. Tur i aften. Nå, John sku udlevere en mc der hade været til service. Han kom nok senere.

Afsted til mødespladsen i Ballerup. Ups, på motorvejen i højere fart så opdagede jeg noget mindre godt. Når jeg kørte over en kant eller lignende på vejen så slog sædet et hurtig slag op i ryggen på mig. Skidt, ikke godt. Men... nu var jeg halvvejs og hvis jeg lyftede bagen og stod mere på fodhvilerne så gik det. Der var klubtur i aften vel? Intet kan stoppe en entusiast.

Vel framme vid tanken var der allerede nogle deltagere. Der var Preben på sin sort-blå Bonneville -69, Klaus på en hvid Street Triple -08, Bjørn på den orange Thunderbird Sport -03, Peter på den Mulberry Red America -05, Jan på den blå TT600 -02, Poul på Virago 750 -94, og mig selv på den sort-gule Speed Triple -01.

Kl 17 ringde John og sade at han alligevel ikke ku når det. Mogens hade ringet og sagt at nogle compuetere drillede på hans arbejde og det var hans opgave at ordne det. Så han ku heller ikke komme. OK, så sku jeg være både stifinder og fotograf idag. Ingen problemer, bare vi kørte med lidt ro. Jeg udnævnte Klaus til at køre lige efter, og til at lede gruppen når jag stod ved siden av vejen og tog billeder. Det sku nok gå.

Omkring kl 17:20 tog vi afsted fra tanken, og turen gik over Værløse hvor vi drejede mod nord og kom forbi Slangerup, Skævinge og Ølsted på nogle småveje før vi kom til Frederiksværk.

Ved Frederiksværk tog vi genvejen gennem skoven til Vinderød og ku se Arresø for første gang. Meget smukt område. Så op nordpå til næste lille skov og grillen ved siden af hovedvejen.

Inde på grillen så var der ventetid på at de lokale sku hente sin aftensmad, men vi fik da også noget at spise til slut.

Efter lidt mad i maven så var det tid til den sidste etappen. Faktisk turens smukkeste. Vi fulgte vejen videre til Ramløse og her drejede vi sydpå mod Annisse og ned langs Arresø østside. Meget lækker tur på små veje, og flot udsigt over søen. Der begyndet så småt at blive mørlt men vi nåede den flotte tur i det smukke aftenslys.

Efter at have kørt forbi den skønne Arresø så tog vi forbi Hillerød ned til Karlebo og de små veje deromkring og videre til Hørsholm og Q8-tanken lige ved Motorvejen. Her var turens slutmål og tid til kaffe og lidt dækspark.

Efter kaffe og dækspark så var det dags at køre hjem igen.

Tak for turen, og vi ses næste gang.
Kristoffer