Syd-Vest raid 6.8.2008.


DMI hade truet vores torsdgagstur, så jeg hade flyttet den til onsdag. På onsdag hade DMI ændret sig og truede vores tur igen. Skal vi give op? Nej, det skal nok blive godt, eller vi har tur, eller vi kører mellem bygerne, tænkte jeg.

Det såg lidt grådt ud når jeg var på vej til Ballerup. Men alligevel tørt. Og der var mogle deltager allerede. Plus der kome mere.

Nu skal vi se hvem der var med. Der var Preben på en sort-blå Bonneville -69, Klaus på en rød-hvid Bonneville -70, Søren på en blå CBX550 -84, Jan på en blå TT600 -02, Carsten på en rød XJ900 -83, Heinrich på en sort-gul Speedmaster -05, John på en hvid Street Triple 675 -08 (democykel), og mig på den sort-gule Speed Triple -01.

Men nu begyndte de første detaljer at kunne ses fra en fuldstændig uorganiseret amatør tur som vi ikke haft på flere år. Turen var flytted og så ku Mogens ikke komme med. Jeg har lavet de fleste turer nordpå, men Mogens har lavet de fleste turer syd og vestpå. Så jeg ku selvfølgelig ikke rigtg huske dagens tur. Ingen problemer tænkte jeg, vi har den tegnet in på et kort så det printer jeg bare ud og tager med. Hade jeg så husket det? Nej vel.

Nå vi kom alligevel afsted, da jeg menede at jeg nok ku huske turen fra City 2. Nogen anden sku bare vise vej til City 2. En kørt fejl, en anden kørte fejl og til slut kom vi forbi City 2. Fint så tager jeg fronten. Det gik også fint de to første sving, og så drejede jeg forkert næste gang og så hade vi tabt turen. Nå tænkte jeg, vi kører bare videre og så må det være mig der kører forkert hele tiden så bliver det nemmer at finde ud af hvems skyld det er.

Vi kørte zig-zag over det hele og når vi kom forbi det samme sted to gange, så slappede jeg lidt af og tænkte t det er vel lige meget bare vi kørr lidt. Jeg huskede en af mine venner, Robert fra Østrig, han sade at han aldrig kørte forkert han kørte kun på "sightseeing". Fin tanke og så blev det sådan.

Alligevel prøvede vi lave lidt orde i alt kaos ved at finde Jans GPS. Vi hade kommet forbi Tune og lidt sydpå, og så stillede i PGS'en på Gåstrup/Viby.

Frem til nu had vi kørt zig-zag mellem bygerne og var helt tørre. Men nu når vi var mere målrettede så begyndte det at støvregne. I en af de små byger fandt vi en grill og besluttede at det var tid til en pølse og burger pause. Så ville nok regen være forbi før vi sku afsted igen.

Udover lidt mad og drikke så fik vi høre hvor lidt imponerende turguiden var i dag. Nå men vi var tørre men sdet småregnede. Imens rodede jeg videre med Jans GPS og syntes vi sku videre gennem Lejre og op til Roskilde. Ok så var vi klare til at tage afsted og minsanden om det ikke slutede at regne. Så hade vi held med noget.

Desværre var det mørkt både fra skyerne og tidspunktet så nästen alle billedene blev skidt. Her kan i se de to bedste billeder. Det er ikke meget godt vel.

Nå men vi kom afsted videre forbi Lejre og nogle fine veje op til Roskilde havn hvor vi kunne få en ekstra pølse eller is.

En del hyggesnak. John sku tidlig hejm og tog farvel. Carsten boede i nærheden og sade også farvel. Nu var det blevet rigtig mørkt og vi sku tage den sidste del af turen på nogle kende småveje som jeg nok skulle huske. Men det ku alligevel blive spændende at køre dem i mørker. Sjovet var det i hvert fald, de småveje tilbage til Ballerup. Her ku vi slappe af og få en varm kaffe og snakke lidt mere.

Klokken var efterhånden blivet tæt på 23, og der begyndte at støvregne lidt. Turen var slut så må det gerne regne lidt. Hvis det nu ikke kan være anderledes. Heldigvis kun en så ludt regn at man næsten ikke blev våd.

Tak for en god tur, og vi ses næste gang.
Kristoffer