Lynæs Raid 8.5.2008.


Så blev det tid til den naturskønne Lynæs Raid. Jeg kunne ikke selv deltage fordi jeg hade brækket en knogle i foden i tirsdags. Mærkligt. Jeg hade lige brugt weekenden til at køre løb på Falkenberg og overlevt uden skader, men hjemme på parkeringen så vælte jeg motorcylen ned over min fod og brækkede en knogle. Underlaget var beton så det var ingen problem for motorn at smadre min fod. Idiot og amatør kalde jeg mig selv 200 gange, men det var for sent. Skadestue, røntgen og CT-scan dømmer mig til 6 uger på krykker.

Nå, men vi har flere i klubben der kender turen og Mogens kom til dagens tur og tag standradopgaven som stifinder, og John lovede tage nogle billeder. Søren og Kim hade meldt afbud grundet karburator og elektriske problemer.

Her er Mogens rapport:

Vel ankommet til tanken i Ballerup i god tid fik jeg mig en is, så jeg kunne nyde det pragtfulde vejr mens jeg ventede på deltagerne til aftenens tur. Den første der ankom var Peter på sin røde/sølv America -05, derefter kom John på en hvid Street Triple 675 -08, det er John’s nye demo motorcykel. Den næste der dukkede op var Jan på sin blå TT600 -02, så kom den anden Jan med datteren Mette på sin grønne Speed Triple -04, Poul på en lilla/gul Virago 750 -94. En ny deltager dukkede op det var Lars på rød Sprint ST -00, meget velkommen Lars. Sidst var der mig selv på min grønne/sølv Tiger 100SS -65.

Da færgen fra Kulhuse til Sølager sejler den sidste tur kl. 19.00 tog vi allerede af sted fra tanken kl. 17.40. Efter den dejlig tur på små, snoede veje over Værløse, Ganløse, Slagslunde, Jørlunde og Frederikssund nåede vi frem til Kulhuse og færgen før kl. 19.00. Vel om bord på færgen sejlede vi til Sølager, traditionen tro gav skipper os en snurretur midtvejs.

Da vi kom til Sølager ventede Steen på sin blå Thruxton -06 på os. Fra Sølager tog vi direkte til Hundested vor vi invaderede Marco’s Pizzeria, desværre havde han ikke borde og stole ude, så vi måtte sidde indendørs.

Efter at have fået stillet den værste sult og tørst gik turen videre til Melby og Asserbo, men jeg mente absolut at vi måtte en tage en afstikker til Kikhavn, men vi endte i et par blinde vej, så vi måtte vende om. Nå turen gik videre til Ramløse og ned langs Arresøens bred til Nejede, Alsønderup, Kagerup gennem Grib Skov til vores slutpunkt, Q8 tanken i Hørsholm.

Efter lidt varm kaffe m. m. kørte vi hjem. Turen havde varet ca. 3,5 time og vi havde kørt ca. 110 km.

mvh,
Mogens


Forneden kort over turen: