Hjem Racing Kontakt

Kalender 2011

Bladre ned på siden, kig i kalenderen, og planlæg....
Alle ture er gratis for alle. Har du lyst til at deltage behøver du kun at møde op i god tid før afgang. (Hvorfor er der et så mærkelig sprog her på hjemmesiden?)

Nyheder:

(Ældre nyheder er flyttet ned efter kalenderen.)

Februar 2011:
Hvad sker der?
Start:
Lørdag 26/2
Bike Show i Øksnehallen
I år er der en MC udstilling i Øksnehallen i København. I Jylland har de selvfølgelig mere plads, både fysisk og anderledes til at udfolde sig lidt mere end os i hovedstaden. Men vi får i det mindste alle de nye lækkre 2011 motorcykler at se. Vi tager ud på lørdag for at se hvad 2011 sæsonen kan tilbyde i isenkram og møde kende ansigter.
(Rapport og billeder fra Øksnehallen)
Øksnehallen
kl 12
Marts 2011:
Hvad sker der?
Start:
Torsdag 31/3
Bakken åbner ...
... og vi deltager som vi plejer.
Dem der kører MC mødes på Nørrebrogade. Hvis man vil få plads ved mødestedet så må man komme allerede omkring kl 17. Hvis du kommer senere så kan du prøve cykkelstigen for at kæmpe dig frem til mødestedet. Så går vi rundt og sparker dæk, kigger og snakker motorcykler og spiser lidt. Selve kørsel til Bakken starter kl 19.
(Rapport og billeder fra Bakkeåbningen)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
kl 17
April 2011:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 13/4
Torsdag 14/4
En lille strand-raid.
Mødes lidt før aftalt tid ved pølse/iskiosken. (Ved ikke hvis den er åben så tidligt på året)
Så kører vi nordpå Strandvejen op til Helsingør hvor vi standser ved et cafe eller grillbar for at få lidt varm kaffe, kage og hyggesnak. Derefter fri kørsel hjem.
(Rapport, billeder og GPS-log.)
Iskiosken i krydset mellem
Universitetsparken og Jensens Allé, 2100 Kbh Ø

Kl 18.00
Onsdag 27/4
En lille Roskilde Fjord-raid.
Mød op og start turen med fuld tank.
Vi kører ad småveje til Frederikssund, drejer til venstre på vej (53) over broen. Videre sydpå via småveje til Roskilde. Fra Roskilde igen via småveje til Ballerup. Mogens er stifinder og har fundet nogle dejlige småveje at køre på.
(Rapport, billeder og GPS-log.)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.00
Maj 2011:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 11/5
Tirsdag 10/5
En lille Lynæs-raid.
Mødes før kl 17.30 på tankstationen.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Hørsholm og Q8 tanken hvor vi afslutter med kaffe og hygge. Det bliver en lang men god tur.
(Rapport med billeder og video.)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.30 dut
Onsdag 25/5
En raid til Flygrakans Café i Skåne.
Så tager vi en tur til Sverige. Nærmere bestemt til Flygrakans Café der ligger lidt syd for Sjöbo i Skåne. Hver onsdag samles op til tusind motorcyklister fra hele Skåne ved denne cafe. Her kan man kigge på masser af motorcykler af forskellig art og få lidt kaffe og kage. Cafeen ligger vid en rigtig lang, bred og snorlig landevej der ved krig bruges som reserve landningsvej for jægerfly. Derfor er der riglig plads til parkering, og rigelig plads til forskellige idioter der skal imponere hinanden på baghjulet, eller på forhjulet, eller ved at køre tosset i almenhed. Pas på når du skal ud fra parkeringen så du ikke bliver kørt over.
Vi tager en smuk omvej på småveje til Cafeet. Husk hvidt visir på hjelmen, det bliver nok mørkt før vi kommer hjem igen.
Bropriser for MC: kontant 160 kr, 10-turskort 121 kr, Bropas 65 kr.
(Rapport med billeder og GPS-log.)
Statoil tankstation i Kastrup lige før broen til Sverige.
Afgang kl 18.00
Juni 2011:
Hvad sker der?
Start:
Torsdag 2/6
En tur til Skåne
Vi tager over til Sjöbo hvor vi mødes med den Skånske klub Hinckley Skåne der har planlagt en heldagstur i sydøstre Skåne. Der er rigtig gode og snoede asfalt skovveje, der også går lidt op og ned. Her kan du se deres kalender.
Vi mødes på tankstationen i Kastrup lige før broen, og vi kører kl 8:30 derfra til Sjöbo midt i Skåne. Fra Sjöbo starter turen kl 10:00 og vi følger med de lokale snaphaner der viser de bedste asfaltveje i skovene. Da det er en heldagstur så er der planlagt nogle pauser og der rekomenderas at medtage en termokanne med kaffe, og nogle sandwich.
Bropriser for MC: kontant 160 kr, 10-turskort 121 kr, Bropas 65 kr. (skaf bropas)
(rapport med billeder og GPS-log)
Statoil tanken ved
Kastrup lufthavn.
Kl 8.30
Onsdag 15/6
En tur til Dragracing i Malmö.
Vi tager over til Malmö for at kigge på "Test 'n Tune" Dragracing træning for biler og motorcykler. Det forgår her: www.srif.se Ja, du læste rigtig, dragracing for motorcykler!!! Der kommer alt på to hjul, fra rene gadeklasser til rene dragracing maskiner. Man kan også prøve køre med sin egen gade motorcykel. Hjelm, læderdragt, støvler og handsker er krav. Vi kører over til Malmö, kigger og lytter til alle motorer, spiser nogle pølser, og tager hjem igen. Det koster 30 Skr at komme ind. De tager nok 30 Dkr også. Husk mønter.
(rapport med billeder)
Statoil tanken ved
Kastrup lufthavn.
Kl 18.00
Søndag 26/6
En heldags tur til Stubbekøbing MC museum
Så er der dags til vores tradition at tage en heldagstur til Stubbekøbing Motorcykelmuseum. Vi tager sydpå fra Køge, via nogle småveje til Rødvig hvor vi spiser frokost, videre sydpå, og så tager vi færgen over til Stubbekøbing. Her besøger vi motorcykelmuseum. Bagefter tager vi færgen tilbage, og turen til Køge hvor vi er en gang om eftermiddagen. Her standser vi på en italiensk restaurante for lidt spise. Så er det meste af dagen gået før vi tager hjem igen.
Turen starter i Køge kl 10. Men... for dem der vil køre sammen fra København så kan i følges med Mogens allerede kl 9 fra tanken ved City-2 i Taastrup.
(rapport med billeder og GPS-log)
Vi mødes lige udenfor
Vallø Camping,
Strandvejen 102, Køge
Afgang kl 10.00
Juli 2011:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 6/7
En lille Gilleleje-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi nord på via nogle småveje (Ny Hammersholt, Hillerød, Gadevagn, Græsted) til Gilleleje havn. Her er der pause, pølse/kaffe. Så kører vi hjem igen via Hornbæk, hvor vi drejer sydpå på småveje til Esrum Sø, Karlebo, Hillerød og Hørsholm for kaffestop på Q8 tanken.
(rapport med billeder og GPS-log og video)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.

Afgang kl 18.30 dut
Onsdag 27/7
En lille Roskilde Fjord-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi ad småveje til Frederikssund, drejer til venstre på vej (53) over broen. Videre sydpå via småveje til Roskilde. Fra Roskilde igen via småveje til Ballerup. Mogens er stifinder og har fundet nogle dejlige småveje at køre på.
(rapport med billeder og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
August 2011:
Hvad sker der?
Start:
Lørdag 6/8
Banedag på Knutstorp.
Vil du tage med på Banedag (Track Day) på Knustorp i Sverige? Hvis du ikke har prøvet det før, så får du en instruktør og så starter vi på din nivå. Du får lære dig at håndtere din MC med større sikkerhed. Flere forsikringsselskaber plejer dække kursus med instruktør, spørg dit forsikringsselskab. Vi har også et par låne-MC hvis du hellere vil leje MC og være 100% sikker.
Har du prøvet banedag før, så ved du at det er det sjoveste man kan gøre med tøj på.
Vi kører med "Sydskånes emse" og du skal selv anmelde dig på deres hjemmeside. Der klikker du på "Registrere dig" i menuen, udflyder din information, og så kan du tilmelde dig og betale online. Det koster 1450 Skr, hvilket er højest 1200 rigtige danske penge. Er du ny, så tilmeld dig i gul gruppe.
Husk ingen larmepotter på din MC. Kun 95 dB tilladt grundet banetilladelsen. Er du i tvivl, kik forbi os på værkstedet.
(rapport og billeder)
Helsingør ved indfarten til Scandlines færge, senest kl 7.00
Vi tager færgen kl 7.10
Banekørsel kl 9-16
Søndag 7/8
Copenhagen Historic Grand Prix
Ikke en MC tur, men sjovt aligevel. Vi mødes ved Parken for at besøge og gå rundt og kikke på gamla klassiske biler af alle slags. Vi får lukte til bensin og høre en masse motorer. Tænkt som opvisningsracing, men sidste gang i de mindre klasser med NSU'er og 800cc Fiats blev der kørt til sidste blodsdråbe. Desværre en del buler da nogle kørere gir den gas som om det var rigtig race.
Vi mødes ved en af indgangerne, for at sammen gå ind og kikke på alle maskiner.
Hovedindgangen ved Vibenhus Rundel.
kl 11.00
Onsdag 10/8
Aflyst grundet regn.
En lille Syd-Vest-raid.
Så er der planlagt en tur lidt "sydpå" fra København. Fra Ballerup sydpå via småveje til Hedehusene og videre til Solrød Strand. Herfra nogle småveje vestpå til Viby og nordpå via Lejre op til Roskilde for pause med burger og andet usundt. Herefter tilbage til Ballerup via nogle gode småveje vi har prøvet før.
a href="./raid20110815/raid20110815.htm">(rapport med billeder og GPS-log)
Onsdag 24/8
En lille tur Arresø rundt.
Vi starter i Ballerup og kører op til Arresø hvor vi tager en varme og spise pause. Derefter videre forbi Ramløse og ned langs Arresø´s østside og videre sydpå via Karlebo, Kokkedal og Hørsholm. Har slutter vi på Statoil tanken med lidt kaffe.
(rapport med billeder og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30
Søndag 28/8
Bakkens lukning
Vi mødes cirka kl 17 på Nørrebrogade udenfor husnummer 228 der er tæt på starten. Så kører vi sammen med alle de andre til Bakken. Her kan vi gå rundt og kikke, og de der er sultne kan nok finde noget at spise. Der bliver ikke så meget MC-kørsel men nok mere MC-snak.
(billeder og mini-rapport fra dagen)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
tæt på starten
kl 17.00
September 2011:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 7/9
Fredag 9/9
En lille Kulhuse-raid.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Hørsholm for afsluttende kaffestop på Q8 tanken. Det bliver en lang men god tur.
(rapport med billeder og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Onsdag 21/9
Fredag 23/9
En lille Syd-Vest-raid.
Så er der planlagt en tur lidt "sydpå" fra København. Fra Ballerup sydpå via småveje til Hedehusene og videre til Solrød Strand. Herfra nogle småveje vestpå til Viby og nordpå via Lejre op til Roskilde for pause med burger og andet usundt. Herefter tilbage til Ballerup via nogle gode småveje vi har prøvet før.
(rapport, billeder og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.00

Ældre nyheder:01-10-2011: Så er der rapport med billeder og GPS-log fra Sydvest turen sidste uge, 23/9. Du finder link til rapporten i kalenderen forneden.

19-09-2011: Igen så truer de med regn onsdag, så vi stepper sidelæns til fredag og kører tur 23/9. Vi bytter også turen til en Syd-Vest tur. Kik i kalenderen for mere info.

11-09-2011: Så er der rapport med billeder og GPS-log fra Kulhuse turen i fredags. Du finder link til rapporten i kalenderen forneden.

06-09-2011: Vi flytter turen fra onsdag til fredag 9.9.2011.

28-08-2011: Så har jeg nogle billeder og mini-rapport fra Bakkens Lukning idag. Find link til dette forneden i kalenderen.

26-08-2011: Så er der rapport med billeder og GPS-log fra Arresø turen i onsdags.
Find link til rapporten i kalenderen forneden, 24/8.

22-08-2011: Vi holder vores Arresø-tur onsdag 24/8 som oprindeligt planlagt. Vejret ser rimeligt ud onsdag aften.

10-08-2011: Aflysning af dages tur grundet regn i aften. Øv.

07-08-2011: Billeder og rapport fra turen til Knutstorp i Sverige, 6 august. Find link i kalenderen forneden.

02-08-2011: Endeligen billeder og GPS-log fra Roskilde Fjord turen 27 juli. Find rapporten og billeder i kalenderen forneden.

18-07-2011: Nyhed! Banedag på Knutstorp lørdag 6/8. Også hvis du er ny! Kan du få fri for chefen?   :-)

12-07-2011: Nu er der også video fra Gillelejeturen i onsdags 6/7.

10-07-2011: Så er der rapport med billeder og GPS-log fra Gillelejeturen i onsdags 6/7. Link til rapporten findes forneden i kalenderen.

05-07-2011: Nyhed! Banedag på Knutstorp torsdag 14/7. Også hvis du er ny! Mere info i kalenderen forneden.

30-06-2011: GPS-log lagt til rapporten fra Stubbekøbing.

28-06-2011: Så er der rapport og billeder fra turen til Stubbekøbing.

22-06-2011: Øjebliks Tilbud!!! Er du fri imorgen torsdag 23/6 og er frisk at køre "track day" på Knutstorp? Så er der flere pladser ledige i gul og rød gruppe. Det koster 950 Skr, nok kun 800 Dkr. Du møder bare op kl 7:45 på Knutstorp og tilmelder/betaler, så er der kørsel kl 9-16.
Ulempe 1: Jeg har ikke instruktör til begyndere denne dag, så du skal have prøvet det før.
Ulempe 2: Der er 95 dB måling så du kan ikke have en larmepotte.
Ellers, mød op og få en fed dag.

17-06-2011: Så er der rapport og billeder fra Drag Racing i Malmö 15/6. Find link til rapporten i kalenderen.

05-06-2011: Så er der rapport med billeder og GPS-log fra Sverige med Hinckley Skåne.

29-05-2011: Så er der rapport og billeder fra Sverigeturen i onsdags. Find link til rapporten i kalenderen.

23-05-2011: Vejrudsigt for turen imorgen: Onsdag eftermiddag og aften bliver tørt og 15 grader både i København og i Skåne.

15-05-2011: Der er planlagt en ny tur i kalenderen, Kristi Himmelfart 2/6. Vi følger med Hinckley Skåne på deres heldagstur på skovvejene i sydøstre Skåne. Kik i kalenderen for mere info.

14-05-2011: Så er der også en lille video fra turen i tirsdags. Kig i rapporten.

12-05-2011: Rapport og billeder fra turen i tirsdags. Link findes i kalenderen.

06-05-2011: Turen onsdag er flytted til Tirsdag 10/5.

05-05-2011: Så er der rapport, billeder og GPS-log fra turen onsdag 27/4. Find link i kalenderen forneden.

16-04-2011: Så er der rapport, billeder og GPS-log fra turen torsdag 14/4.

12-04-2011: Ugens tur er flytted til torsdag 14/4 da det bliver bedre vejr.

01-04-2011: Billeder fra Bakkeåbningen. Se link forneden i kalenderen.

02-03-2011: Lidt billeder fra Mc udstillingen i Øksnehallen.

14-02-2011: Så er årets kalender klar...