Hjem Racing Kontakt

Kalender 2010

Bladre ned på siden, kig i kalenderen, og planlæg....
Alle ture er gratis for alle. Har du lyst til at deltage behøver du kun at møde op i god tid før afgang. (Hvorfor er der et så mærkelig sprog her på hjemmesiden?)

Nyheder:

(Ældre nyheder er flyttet ned efter kalenderen.)

Marts 2010:
Hvad sker der?
Start:
Lørdag 20/3
MC i Bella Center ... sammen med biludstillingen.
I år er MC udstillingen lagt sammen med biludstillingen i Bella Center. Dem der har lyst mødes ved indgangen lørdag kl 12. Så kikker vi lidt på årets motorcykler.
(Rapport og billder fra Bella Center)
Bella Center
hovedindgangen
kl 12
Torsdag 25/3
Bakken åbner ...
... og vi deltager som altid.
Dem der kører MC mødes på Nørrebrogade. Hvis man vil få plads ved mødestedet så må man komme allerede omkring kl 17. Hvis du kommer senere så kan du prøve cykkelstigen for at kæmpe dig frem til mødestedet. Så går vi rundt og sparker dæk, kigger og snakker motorcykler og spiser lidt. Der er afgang til Bakken kl 19.
(Rapport og billder fra Bakkeåbningen)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
kl 17-19
April 2010:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 14/4
En lille strand-raid.
Mødes lidt før aftalt tid ved pølse/iskiosken. (Ved ikke hvis den er åben så tidligt på året)
Så kører vi nordpå Strandvejen op til Helsingør hvor vi standser ved et cafe eller grillbar for at få lidt varm kaffe, kage og hyggesnak. Derefter fri kørsel hjem.
(Rapport og billder.)
Iskiosken i krydset mellem
Universitetsparken og Jensens Allé, 2100 Kbh Ø

Kl 18.00
Søndag 24/4
Banekørsel Knutstorp med SSEMSE.
Så starter sæsonen, og det er god tidspunkt at lære dig håndtere din MC bedre. Køretekniske kurser er også vildt sjovt. De bedste kurser arrangeres af SMC i Sverige hvor der typisk er 2-3 instruktører for en gruppe på 10 deltagere. Se deres hjemmeside for dato og bookninger. www2.svmc.se
Udover SMC så samarbejder vi med SSEMSE i Sverige og kører på Knutstorp og Sturup. Der skal man selv bede om hjælp fra instruktører. Men, nogle dage deltager Kristoffer som depåchef, og jeg hjælper gerne nybegyndere (eller andre) som privatinstruktør kun for dig så du får en god start og kan forbedre din køreteknik. Du tilmelder dig deres banekørsel her: www.sydskanesemse.nu På SSEMSE hjemmeside skal du først registrere dig, og bagefter kan du booke og betale din banekørsel. Vi ses. Som nogen af de andre har sagt: "Det var det sjoveste jeg har lavet med tøj på".
Knutstorp, Sverige
kl 8-16
Søndag 25/4
6-timers Nordic Endurance Challenge på Anderstorp, Sverige.
Så kører årets første NEC race på den legendariske Anderstorp banen i Sverige. Du kan komme som tilskuer (gratis adgang) eller hjælpe i teamet og få snavsede fingre. Uanset hvad så kan du se mc-løb og lugte bensin og brændt gummi.
Banen ligger 200 km og 2,5 timer fra HH-færgen. Du kører motorvejen mod Stockholm. Lige før Värnamo drejer du til venstre mod Gislaved. Så er det omkring 30 km til banen. Du kører mod Gislaved, og ved et tidspunkt så skilter de mod Anderstorp. Lige før selve byen Anderstorp er der en hvid skilt "motorbane" som du følger til selve banen.
Hele dagen.
Onsdag 28/4
Turen er aflyst da både stifinderen og paparazzin har fået familjepligter at passe den samme dag. Vi ses på næste tur.
 
Maj 2010:
Hvad sker der?
Start:
Tirsdag 11/5
Onsdag 12/5
En lille Lynæs-raid.
Mødes før kl 17.30 på tankstationen.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Hørsholm og Q8 tanken hvor vi afslutter med kaffe og hygge. Det bliver en lang men god tur.
(Rapport med billder.)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.30 dut
Onsdag 26/5
En raid til Flygrakans Café i Skåne.
Så tager vi en tur til Sverige. Nærmere bestemt til Flygrakans Café der ligger lidt syd for Sjöbo i Skåne. Hver onsdag samles op til tusind motorcyklister fra hele Skåne ved denne cafe. Her kan man kigge på masser af motorcykler af forskellig art og få lidt kaffe og kage. Cafeen ligger vid en rigtig lang, bred og snorlig landevej der ved krig bruges som reserve landningsvej for jægerfly. Derfor er der riglig plads til parkering, og rigelig plads til forskellige idioter der skal imponere hinanden på baghjulet, eller på forhjulet, eller ved at køre tosset i almenhed. Pas på når du skal ud fra parkeringen så du ikke bliver kørt over.
Vi prøver at finde en dejlig omvej til Cafeet, men kører den kedelige motorvejen hjem igen. Husk hvidt visir på hjelmen, det bliver nok mørkt før vi kommer hjem igen.
(Rapport med billder.)
Statoil tankstation i Kastrup lige før broen til Sverige.
Afgang kl 18.00
Juni 2010:
Hvad sker der?
Start:
Fredag 4/6 - Søndag 6/6
En weekend tur til British Bike Meet på Mosten.
Så kan i pakke tur-tasken og teltet. Turen går til den traditionelle "British Bike Meet" på Mosten. Det er en weekendtur med afgang fredag, og hjemkomst søndag. Hvis i vil køre sammen på turen derover så ring Jørgen (sort Rocket III) på tel 27 11 60 60. Afgang er fra City-2 fredag morgen og vi satser på en formidags-færge fra Odden til Ebeltoft. Hjemtur søndag formidag. Ring Jørgen for aftale og detaljer.
Statoil tanken ved
City-2 i Tåstrup
Lørdag 5/6
6-timers Nordic Endurance Challenge på Falkenberg, Sverige.
Så kører årets anden NEC race på den hyper-hurtige Falkenberg banen der ligger en time nord for Helsingborg. Hvis du vil give en hånd, eller kun kigge og nyde race og bensin- og gummi-lugt så er du velkommen. Adgang er gratis.
Hele dagen.
Onsdag 16/6
En tur til Dragracing i Malmö.
Vi tager over til Malmö for at kigge på "Test 'n Tune" Dragracing træning for biler og motorcykler. Det forgår her: www.srif.se Ja, du læste rigtig, dragracing for motorcykler!!! Der kommer alt på to hjul, fra rene gadeklasser til rene dragracing maskiner. Man kan også prøve køre med sin egen gade motorcykel. Hjelm, læderdragt, støvler og handsker er krav. Vi kører over til Malmö, kigger og lytter til alle motorer, spiser nogle pølser, og tager hjem igen. Det koster 30 Skr at komme ind. De tager nok 30 Dkr også. Husk mønter.
Press stop:
I aften kommer der et danskt team der skal prøve at sette verdensrekord på 200 meter for DMC/I klassen for eldrevne motorcykler. De har allerede rekorden for DMC/II klassen. Se deres info her: www.wroum.dk
(rapport med billder)
Statoil tanken ved
Kastrup lufthavn.
Kl 18.00
Søndag 27/6
En heldags tur til Stubbekøbing MC museum
Så er der dags til vores tradition at tage en heldagstur til Stubbekøbing Motorcykelmuseum. Vi tager sydpå fra Køge, via nogle småveje til Rødvig hvor vi spiser frokost, senden videre sydpå, og så tager vi færgen over til Stubbekøbing. Her besøger vi motorcykelmuseum. Bagefter tager vi færgen tilbage, og turen til Køge hvor vi er en gang om eftermiddagen. Her standser vi på en italiensk restaurante for lidt spise. Så er det meste af dagen gået før vi tager hjem igen.
Turen starter i Køge kl 10. Men... for dem der vil køre sammen fra København så kan i følges med Mogens allerede kl 9 fra tanken ved City-2 i Taastrup.
(rapport med billder og GPS-log)
Vi mødes lige udenfor
Vallø Camping,
Strandvejen 102, Køge
Afgang kl 10.00
Juli 2010:
Hvad sker der?
Start:
Søndag 4/7
Banekørsel Sturup med SSEMSE.
Her er chansen at lære dig håndtere din MC bedre. Banekørsel er også vildt sjovt. De to bedste banekørsler laves af SMC på Knutstorp i Sverige www2.svmc.se og SSEMSE i Sverige som kører på Knutstorp og Sturup. www.sydskanesemse.nu
Denne dag deltager Kristoffer som depåchef. Hvis du henvender dig så hjælper jeg med at du får hjælp fra instruktør. Du tilmelder dig SSEMSE banekørsel på deres hjemmeside. Her skal du først registrere dig, og bagefter kan du booke og betale din banekørsel. Vi ses.
(lille rapport med billder)
Sturup, Sverige
kl 12-16
Onsdag 7/7
En lille Gilleleje-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi nord på via nogle småveje (Ny Hammersholt, Hillerød, Gadevagn, Græsted) til Gilleleje havn. Her er der pause, pølse/kaffe. Så kører vi hjem igen via Hornbæk, hvor vi drejer sydpå på småveje til Esrum Sø, Karlebo, Hillerød og Hørsholm for kaffestop på Q8 tanken.
(rapport med billder og GPS-log)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.

Afgang kl 18.30 dut
Søndag 18/7
Banekørsel Sturup med SSEMSE.
Her er chansen at lære dig håndtere din MC bedre. Banekørsel er også vildt sjovt. De to bedste banekørsler laves af SMC på Knutstorp i Sverige www2.svmc.se og SSEMSE i Sverige som kører på Knutstorp og Sturup. www.sydskanesemse.nu
Denne dag deltager Kristoffer som depåchef. Hvis du henvender dig så hjælper jeg med at du får hjælp fra instruktør. Du tilmelder dig SSEMSE banekørsel på deres hjemmeside. Her skal du først registrere dig, og bagefter kan du booke og betale din banekørsel. Vi ses.
Sturup, Sverige
kl 12-16
Onsdag 21/7
Onsdag 28/7
En lille Roskilde Fjord-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi ad småveje til Frederikssund, drejer til venstre på vej (53) over broen. Videre sydpå via småveje til Roskilde. Fra Roskilde igen via småveje til Ballerup. Mogens er stifinder og har fundet nogle dejlige småveje at køre på.
(rapport med billder og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Fredag 30/7
Banekørsel Knutstorp med SSEMSE.
Her er chansen at lære dig håndtere din MC bedre. Køretekniske kurser er også vildt sjovt. De to bedste banekørsler laves af SMC på Knutstorp i Sverige www2.svmc.se og SSEMSE i Sverige som kører på Knutstorp og Sturup. www.sydskanesemse.nu
Denne dag deltager Kristoffer som depåchef, og jeg hjælper gerne nybegyndere (eller andre) som privatinstruktør kun for dig så du får en god start og kan forbedre din køreteknik. Du tilmelder dig SSEMSE banekørsel på deres hjemmeside. Her skal du først registrere dig, og bagefter kan du booke og betale din banekørsel. Vi ses. Som nogen af de andre har sagt: "Det var det sjoveste jeg har lavet med tøj på".
Knutstorp, Sverige
kl 8-16
August 2010:
Hvad sker der?
Start:
Søndag 8/8
Copenhagen Historic Grand Prix
Der var bare regn og regn hele dagen.
Hovedindgangen ved Vibenhus Rundel.
kl 12.00 regn !
Søndag 15/8
Onsdag 11/8
En lille Syd-Vest-raid.
Så er der planlagt en tur lidt "sydpå" fra København. Fra Ballerup sydpå via småveje til Hedehusene og videre til Solrød Strand. Herfra nogle småveje vestpå til Viby og nordpå via Lejre op til Roskilde for pause med burger og andet usundt. Herefter tilbage til Ballerup via nogle gode småveje vi har prøvet før.
(rapport med billeder og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 14.00
Onsdag 25/8
En lille tur Arresø rundt.
Vi starter i Ballerup og kører op til Arresø hvor vi tager en varme og spise pause. Derefter videre forbi Ramløse og ned langs Arresø´s østside og videre sydpå via Karlebo, Kokkedal og Hørsholm. Har slutter vi på Statoil tanken med lidt kaffe.
(rapport med billeder og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Søndag 29/8
Bakkens lukning
Vi mødes cirka kl 17 på Nørrebrogade udenfor husnummer 228 der er tæt på starten. Så kører vi sammen med alle de andre til Bakken. Her kan vi gå rundt og kikke, og de der er sultne kan nok finde noget at spise. Der bliver ikke så meget MC-kørsel men nok mere MC-snak.
(billder fra dagen)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
tæt på starten
kl 17.00
September 2010:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 1/9
En lille Kulhuse-raid.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Hørsholm for afsluttende kaffestop på Q8 tanken. Det bliver en lang men god tur.
(rapport, billeder og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.00
Fredag 17/9
6-timers Nordic Endurance Challenge på Mantorp, Sverige.
Dette NEC race går på Mantorp banen der ligger 340 km (eller knap 4 timer) fra HH-færgen. Du kører bare motorvejen mod Stockholm, og efter 340 km så ligger banen ved motorvejen lige før Linköping.
Tidstræning starter kl 9 og selve løbet starter kl 11.
Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen. Gratis adgang.
Hele dagen.
Onsdag 22/9
En lille Roskilde Fjord-raid.
Det er den kendte turen nordpå til Frederikssund via nogle småveje, over broen og så sydpå småveje ned langs Roskilde Fjord og ned til Roskilde hvor vi tager pause på havnen. Efter pausen tager vi igen de små vejen til Ballerup og en afsluttende kaffe på tanken.
(rapport, billeder og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.00
Søndag 26/9
6-timers Nordic Endurance Challenge på Anderstorp, Sverige.
Så kører årets sidste NEC race på den legendariske Anderstorp banen i Sverige. Du kan komme som tilskuer (gratis adgang) eller hjælpe i teamet og få snavsede fingre. Uanset hvad så kan du se mc-løb og lugte bensin og brændt gummi.
Banen ligger 200 km og 2,5 timer fra HH-færgen. Du kører motorvejen mod Stockholm. Lige før Värnamo drejer du til venstre mod Gislaved. Så er det omkring 30 km til banen. Du kører mod Gislaved, og ved et tidspunkt så skilter de mod Anderstorp. Lige før selve byen Anderstorp er der en hvid skilt "motorbane" som du følger til selve banen.
Hele dagen.
Torsdag 30/9
Banekørsel Knutstorp med SSEMSE.
Her er chansen at lære dig håndtere din MC bedre. Køretekniske kurser er også vildt sjovt. De to bedste banekørsler laves af SMC på Knutstorp i Sverige www2.svmc.se og SSEMSE i Sverige som kører på Knutstorp og Sturup. www.sydskanesemse.nu
Denne dag deltager Kristoffer som depåchef, og jeg hjælper gerne nybegyndere (eller andre) som privatinstruktør kun for dig så du får en god start og kan forbedre din køreteknik. Du tilmelder dig SSEMSE banekørsel på deres hjemmeside. Her skal du først registrere dig, og bagefter kan du booke og betale din banekørsel. Vi ses. Som nogen af de andre har sagt: "Det var det sjoveste jeg har lavet med tøj på".
Knutstorp, Sverige
kl 8-16
Oktober 2010:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 6/10
Fredag 8/10
En lille tur Arresø rundt.
Det bliver tidligt mørkt, så vi starter lidt tidligere. Vi starter i Ballerup og kører op til Arresø hvor vi tager en varme og spise pause. Derefter videre forbi Ramløse og ned langs Arresø´s østside og videre sydpå via Karlebo, Kokkedal og Hørsholm. Har slutter vi på Statoil tanken med lidt kaffe.
(rapport, billeder, Video, og GPS-log)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.00

Ældre nyheder:12-02-2011: Vi venter på en 2011 kalender...

16-10-2010: Så er der der også Video i rapporten fra sidste tur. Se link nede i kalenderen.

14-10-2010: Billeder og rapport fra årets sidste tur 8/10. Se link nede i kalenderen.

08-10-2010: Så er der endeligen billeder og rapport fra turen 22/9. Se link nede i kalenderen.

05-10-2010: Vi flytter turen fra onsdag til fredag 8/10.

09-09-2010: Så er der rapport, billeder og GPS-log fra Kulhuse turen 1/9. Find link i kalenderen.

03-09-2010: Lidt billeder fra Bakke lukningen i søndags 29/8. Find link i kalenderen.

02-09-2010: Så er der rapport, billeder og GPS-log fra turen sidste uge 25/8. Find link i kalenderen.

19-08-2010: Så er der rapport, billeder og GPS-log fra turen i søndags, 15/8. Kig i kalenderen.

10-08-2010: Det regner imorgen onsdag 11/8 så vi prøver at flytte turen til søndag 15/8. Kik i kalenderen.

24-07-2010: Så er der rapport med billeder og GPS-log fra Roskilde Fjord turen 21/7. Find link til rapporten forneden i kalenderen.

18-07-2010: OBS: Roskilde Fjord turen 28/7 er flyttet til 21/7 !!!

12-07-2010: Rapport og billeder fra Gilleleje turen 7/7. Find link til rapporten i kalenderen forneden.

11-07-2010: Nogle billeder fra banedagen på Sturup 4/7. Find link til rapporten i kalenderen forneden.

09-07-2010: Så er der endeligen rapport med billeder og GPS-log fra turen til Stubbekøbing 27/6. Find link til rapporten i kalenderen forneden.

18-06-2010: Så er der rapport og billeder fra Drag Race turen i onsdags. Find link til rapporten i kalenderen forneden.

16-06-2010: I aften tager vi til Drag Race i Malmö, hvor et dansk team skal prøve sette verdensrekord. Læs mere i kalederen.

09-06-2010: DMI truer med mere regn i aften. Så vi flytter dagnes tur til næste uge, onsdag 16/6.

29-05-2010: Så er der rapport og billeder fra Sverige-turen i onsdags 26/5. Find link til billeder i kalenderen forneden.

16-05-2010: Så er der rapport og billeder fra turen i tirsdags. Find link til billeder i kalenderen forneden.

10-05-2010: DMI truer med regn onsdag 12/5, så vi har flyttet turen til tirsdag 11/5.

28-04-2010: Turen 28/4 er aflyst da både stifinderen og paparazzin har fået familjepligter at passe den samme dag. Vi ses på næste tur.

17-04-2010: Sæsonens første tur er kørt, og der er rapport med billeder i kalenderen.

25-03-2010: Så har vi åbnet Bakken idag! Link til billeder fra dagen findes i kalenderen.

21-03-2010: Så er foråret næsten her. Og der var MC udstilling i Bella Center i weekenden. Lidt billeder derfra kan du finde ved link i kalenderen.

04-03-2010: Efter lidt forsinkelse så er årets kalender klar. Mogens Stifinder kikker på nogle nyte turer for i år, og nogle af turerne bliver udskiftet når vi kommer længere i sæsonen.

01-01-2010: Første version af kalenderen.