Hjem Racing Kontakt

Kalender 2009

Bladre ned på siden, kig i kalenderen, og planlæg....
Alle ture er gratis for alle. Har du lyst til at deltage behøver du kun at møde op i god tid før afgang. (Hvorfor er der et så mærkelig sprog her på hjemmesiden?)

Nyheder:

(Ældre nyheder er flyttet ned efter kalenderen.)

Januar 2009:
Hvad sker der?
Start:
Lørdag 17/1
Motorcykel udstilling på Kunstindustrimuseet.
Kunstindustrimuseet setter fokus på motorcykeldesign og udstiller mange historiske og smukke motorcykler. Se mere info på museets egen hjemmeside.
Vi besøger museet midt i den kolde januar og plejer vores abstinenser fra de tohjulede. Vi tager selvfølgelig tid bagefter til cafe med lidt mad og drikkelse. Måske med nogen øl hvis du ikke skal køre hjem bagefter. Vi ses til mc-hygge på museet. Der er grupperabat på bilettprisen hvis vi kommer samlet.
(billder fra besøget)
Bredgade 68
1260 København K

Kl 11.00
Februar 2009:
Hvad sker der?
Start:
Fredag 13/2
MC Show 09
MC udstilling i Bella Center. Mange nye og gamle kendte motorcykler vises i Bella Center fra de forskellige MC fabrikker. Mon ikke der er masser af drengedrømme. Vi mødes ved hovedindgangen og går runt og kikker.
Bella Center
hovedindgangen
kl 17:00
Lørdag-søndag
14-15/2
24-timers LeMans skrotbil race
Hvad gør en flok tossede motorcykelkørere når de får vinterabstinenser fra deres kære motorcykler? Enkelt: de lejer en motorbane (den fremragende Mantorp banen) og laver en 24 timmers skrotbil-race. Reglerne er simple: Løbet starter lørdag kl 12 og slutter 24 timer senere søndag kl 12. Hvert hold må bestå af højest 4 kørere. Bilen skal være synet men må max koste 5000 svenske kroner. (Ja, man kan faktisk få en synet bil i Sverige for 5000 Skr.) Udstyr: hjelm. Ja, det var det hele. Meget simple regler.
Løbende projekt dagbog over forberedelser og modifikationer på bilen.
Race rapport med billeder og video.
Mantorp, Sverige
Lør kl 12 - søn kl 12

teknisk partner:
www.peugeotdoktor.dk

Marts 2009:
Hvad sker der?
Start:
Torsdag 26/3
Bakken åbner ...
... og vi deltager som altid.

Dem der kører MC mødes på Nørrebrogade. Hvis man vil få plads ved mødestedet så må man komme allerede omkring kl 17. Hvis du kommer senere så kan du prøve cykkelstigen for at kæmpe dig frem til mødestedet. Så går vi rundt og sparker dæk, kigger og snakker motorcykler og spiser lidt. Der er afgang til Bakken kl 19.
(Rapport og billder fra bakkeåbningen)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
kl 17-19
April 2009:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 1/4
En lille strand-raid.
Mødes lidt før aftalt tid ved pølse/iskiosken. (Ved ikke hvis den er åben så tidligt på året)
Så kører vi nordpå Strandvejen op til Helsingør hvor vi standser ved et cafe eller grillbar for at få lidt varm kaffe, kage og hyggesnak. Derefter fri kørsel hjem.
(Rapport med billder og video.)
Iskiosken i krydset mellem
Universitetsparken og Jensens Allé, 2100 Kbh Ø

Kl 18.00
Søndag 19/4
Banekørsel Knutstorp.
Så starter sæsonen, og det er god tidspunkt at lære dig håndtere din MC bedre. Køretekniske kurser er også vildt sjovt. Vi samarbejder med SSEMSE i Sverige og kører på Knutstorp og Sturup. Kristoffer er tit depåchef eller instruktør ved deres banekørsel. Meld dig i grøn gruppe. Eller gul/rød gruppe hvis du har vane fra banekørsel.
(Rapport med billder.)
Knutstorp, Sverige
Onsdag 22/4
En lille Roskilde Fjord-raid.
Vi mødes før kl 18 på tankstationen.
Så kører vi ad småveje til Frederikssund, drejer til venstre på vej (53) over broen. Videre sydpå via småveje til Roskilde. Fra Roskilde igen via småveje til Ballerup. Mogens er stifinder og har fundet nogle dejlige småveje at køre på.
(Rapport med masser af billder.)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.00 dut
Mandag 27/4
Banekørsel Knutstorp
Så starter sæsonen, og det er god tidspunkt at lære dig håndtere din MC bedre. Køretekniske kurser er også vildt sjovt, også for custom og Bonneville MC kørere. Vi samarbejder med SSEMSE i Sverige og kører på Knutstorp og Sturup. Kristoffer er tit depåchef eller instruktør ved deres banekørsel. Meld dig i grøn gruppe. Eller gul/rød gruppe hvis du har vane fra banekørsel.
Knutstorp, Sverige
kl 8-16
Maj 2009:
Hvad sker der?
Start:
Lørdag 2/5
6-timers Nordic Endurance Challenge på Anderstorp, Sverige.
Så kører årets første NEC race på den legendariske Anderstorp banen i Sverige. Du kan komme som tilskuer (gratis adgang) eller hjælpe i teamet og få snavsede fingre. Uanset hvad så kan du se mc-løb og lugte bensin og brændt gummi.
Banen ligger 200 km og 2,5 timer fra HH-færgen. Du kører motorvejen mod Stockholm. Lige før Värnamo drejer du til venstre mod Gislaved. Så er det omkring 30 km til banen. Du kører mod Gislaved, og ved et tidspunkt så skilter de mod Anderstorp. Lige før selve byen Anderstorp er der en hvid skilt "motorbane" som du følger til selve banen.
Hele dagen.
Onsdag 6/5
flyttet til
Onsdag 13/5
En lille Lynæs-raid.
Mødes før kl 17.30 på tankstationen.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Hørsholm og Q8 tanken hvor vi afslutter med kaffe og hygge. Det bliver en lang men god tur.
(Rapport med billder.)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.30 dut
Onsdag 20/5
En raid til Flygrakans Café i Skåne.
Så tager vi en tur til Sverige. Nærmere bestemt til Flygrakans Café der ligger lidt syd for Sjöbo i Skåne. Hver onsdag samles op til tusind motorcyklister fra hele Skåne ved denne cafe. Her kan man kigge på masser af motorcykler af forskellig art og få lidt kaffe og kage. Cafeen ligger vid en rigtig lang, bred og snorlig landevej der ved krig bruges som reserve landningsvej for jægerfly. Derfor er der riglig plads til parkering, og rigelig plads til forskellige idioter der skal imponere hinanden på baghjulet, eller på forhjulet, eller ved at køre tosset i almenhed. Pas på når du skal ud fra parkeringen så du ikke bliver kørt over.
Vi prøver at finde en dejlig omvej til Cafeet, men kører den kedelige motorvejen hjem igen. Husk hvidt visir på hjelmen, det bliver nok mørkt før vi kommer hjem igen.
(Rapport med billder.)
Statoil tankstation i Kastrup lige før broen til Sverige.
Afgang kl 18.00
Søndag 24/5
Banekørsel Sturup
Så starter sæsonen, og det er god tidspunkt at lære dig håndtere din MC bedre. Køretekniske kurser er også vildt sjovt, også for custom og Bonneville MC kørere. Vi samarbejder med SSEMSE i Sverige og kører på Knutstorp og på Sturup. Kristoffer er tit depåchef eller instruktør ved deres banekørsel. Meld dig i grøn gruppe. Eller gul/rød gruppe hvis du har vane fra banekørsel.
Spørg Jan (TT600) hvis det var sjovt sidste gang.
Sturup, Sverige
kl 13-17
Juni 2009:
Hvad sker der?
Start:
Fredag 5/6 - Søndag 7/6
En weekend tur til British Bike Meet på Mosten.
Så kan i pakke tur-tasken og teltet. Turen går til den traditionelle "British Bike Meet" på Mosten. Det er en weekendtur med afgang fredag, og hjemkomst søndag. Jørgen (Rocket III) er tovholder, og har bestillet plads på færgen, ud og hjem. Ring Jørgen 27 11 60 60 så du er sikker der er plads til dig. Afgang er fra City-2 kl 8.30 og vi tager færgen kl 10.00 fra Odden til Ebeltoft. Hjemtur søndag færgen kl 10.
(mini-rapport med billder)
Statoil tanken ved
City-2 i Tåstrup
Afgang kl 8.30
Lørdag 13/6
6-timers Nordic Endurance Challenge på Knutstorp, Sverige.
Så kører årets anden NEC race på den kendte Knutstorp banen der ligger lidt øst for Helsingborg. Det er den nærmeste banen fra København. Cirka 40 minutter fra færgen når man kører nogle fine småveje. Afstand fra broen cirka 45 minutter. Hvis du vil give en hånd, eller kun kigge og nyde race og bensin- og gummi-lugt så er du velkommen. Adgang er gratis. (rapport og billeder og video)
Hele dagen.
Onsdag 17/6
En tur til Dragracing i Malmö.
Vi tager over til Malmö for at kigge på "Test 'n Tune" Dragracing træning for biler og motorcykler. Ja, du læste rigtig, dragracing for motorcykler!!! Der kommer alt på to jul, fra rene gadeklasser til rene dragracing maskiner. Man kan også prøve køre med sin egen gade motorcykel. Hjelm, læderdragt, støvler og handsker er krav. Vi kører over til Malmö, kigger og lytter til alle motorer, spiser nogle pølser, og tager
href="./raid20090617/raid20090617.htm">(rapport med billder)
Søndag 28/6
En heldags tur til Stubbekøbing MC museum
Så er der dags til vores tradition at tage en heldagstur til Stubbekøbing Motorcykelmuseum. Vi tager sydpå fra Køge, via nogle småveje til Rødvig hvor vi spiser frokost, senden videre sydpå, og så tager vi færgen over til Stubbekøbing. Her besøger vi motorcykelmuseum. Bagefter tager vi færgen tilbage, og turen til Køge hvor vi er en gang om eftermiddagen. Her standser vi på en italiensk restaurante for lidt spise. Så er det meste af dagen gået før vi tager hjem igen.
Turen starter i Køge kl 10. Men... for dem der vil køre sammen fra København så kan i følges med Mogens allerede kl 9 fra tanken ved City-2 i Taastrup.
(rapport med billder)
Vi mødes lige udenfor
Vallø Camping,
Strandvejen 102, Køge
Afgang kl 10.00
Juli 2009:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 1/7
En lille Gilleleje-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi nord på via nogle småveje (Ny Hammersholt, Hillerød, Gadevagn, Græsted) til Gilleleje havn. Her er der pause, pølse/kaffe. Så kører vi hjem igen via Hornbæk, hvor vi drejer sydpå på småveje til Esrum Sø, Karlebo, Hillerød og Hørsholm for kaffestop på Q8 tanken.
(rapport med billder)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.

Afgang kl 18.30 dut
Tirsdag 21/7
En lille Roskilde Fjord-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi ad småveje til Frederikssund, drejer til venstre på vej (53) over broen. Videre sydpå via småveje til Roskilde. Fra Roskilde igen via småveje til Ballerup. Mogens er stifinder og har fundet nogle dejlige småveje at køre på.
(rapport med billder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Torsdag 23/7
Banekørsel Knutstorp
Vil du lære dig håndtere din MC bedre? Køretekniske kurser er også vildt sjovt, også for custom og Bonneville MC kørere. Vi samarbejder med SSEMSE i Sverige og kører på Knutstorp og Sturup. Kristoffer er tit depåchef eller instruktør ved deres banekørsel, så du kan få hjælp på banen hvis du ønsker det. Meld dig i grøn gruppe hvis du er begynder. Eller gul/rød gruppe hvis du har mere vane fra banekørsel. Tilmelding info.
Knutstorp, Sverige
kl 8-16
August 2009:
Hvad sker der?
Start:
Lørdag 1/8
6-timers Nordic Endurance Challenge på Falkenberg, Sverige.
Så kører årets anden NEC race på den hyper-hurtige Falkenberg banen der ligger en time nord for Helsingborg. Hvis du vil give en hånd, eller kun kigge og nyde race og bensin- og gummi-lugt så er du velkommen. Adgang er gratis.
Hele dagen.
Onsdag 5/8
En lille Syd-Vest-raid.
Så er der planlagt en tur lidt "sydpå" fra København. Fra Ballerup sydpå via småveje til Hedehusene og videre til Solrød Strand. Herfra nogle småveje vestpå til Viby og nordpå via Lejre op til Roskilde for pause med burger og andet usundt. Herefter tilbage til Ballerup via nogle gode småveje vi har prøvet før.
(rapport med billder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Onsdag 19/8
En lille Kulhuse-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Hørsholm for afsluttende kaffestop på Q8 tanken. Det bliver en lang men god tur.
(rapport med billder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Mandag 31/8
Bakkens lukning
Vi mødes cirka kl 17 på Nørrebrogade udenfor husnummer 228 der er tæt på starten. Så kører vi sammen med alle de andre til Bakken. Her kan vi gå rundt og kikke, og de der er sultne kan nok finde noget at spise. Der bliver ikke så meget MC-kørsel men nok mere MC-snak.
(tekst og billder)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
tæt på starten
kl 17.00
September 2009:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 2/9
Tirsdag 1/9
En lille tur Arresø rundt.
Det bliver tidligt mørkt, så vi starter lidt tidligere. Vi starter i Ballerup og kører op til Arresø hvor vi tager en varme og spise pause. Derefter videre forbi Ramløse og ned langs Arresø´s østside og videre sydpå via Karlebo, Kokkedal og Hørsholm. Har slutter vi på Statoil tanken med lidt kaffe.
(rapport og billder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Lørdag 5/9
6-timers Nordic Endurance Challenge på Falkenberg, Sverige.
Så kører årets fjerde NEC race på den hurtige Falkenberg bane. Det er 120 km og 1,5 timer fra HH-færgen. Fra Helsingborg kører du nordpå mod Göteborg cirka en time. Kør af på affart nr 51 og følg vej 154 østpå cirka 8 km. Her drejes til venstre (skilt: "Motorbanan") op i skoven og til banan. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
Tidstræning starter kl 9 og selve løbet starter kl 11.
Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen. Gratis adgang.
Hele dagen.
Onsdag 16/9
En lille Roskilde Fjord-raid.
Det er den kendte turen nordpå til Frederikssund via nogle småveje, over broen og så sydpå småveje ned langs Roskilde Fjord og ned til Roskilde hvor vi tager pause på havnen. Efter pausen tager vi igen de små vejen til Ballerup og en afsluttende kaffe på tanken.
(rapport og billder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.00
Lørdag 26/9
6-timers Nordic Endurance Challenge på Anderstorp, Sverige.
Så kører årets sidste NEC race på den legendariske Anderstorp banen i Sverige. Du kan komme som tilskuer (gratis adgang) eller hjælpe i teamet og få snavsede fingre. Uanset hvad så kan du se mc-løb og lugte bensin og brændt gummi.
Banen ligger 200 km og 2,5 timer fra HH-færgen. Du kører motorvejen mod Stockholm. Lige før Värnamo drejer du til venstre mod Gislaved. Så er det omkring 30 km til banen. Du kører mod Gislaved, og ved et tidspunkt så skilter de mod Anderstorp. Lige før selve byen Anderstorp er der en hvid skilt "motorbane" som du følger til selve banen.
Hele dagen.
Oktober 2009:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 7/10
En lille tur Arresø rundt.
Det bliver tidligt mørkt, så vi starter lidt tidligere. Vi starter i Ballerup og kører op til Arresø hvor vi tager en varme og spise pause. Derefter videre forbi Ramløse og ned langs Arresø´s østside og videre sydpå via Karlebo, Kokkedal og Hørsholm. Har slutter vi på Statoil tanken med lidt kaffe.
(rapport og billder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.00
November 2009:
Hvad sker der?
Start:
Lørdag-søndag
7-8/11
24-timers LeMans skrotbil race
Hvad gør en flok tossede motorcykelkørere når sæsonen er over og vinterne truer? De tilmelder sig et 24 timmers skrotbil-race. Reglerne er simple: Løbet starter lørdag kl 12 og slutter 24 timer senere søndag kl 12. Hvert hold må bestå af højest 4 kørere. Bilen skal være synet men må koste højest 5000 svenske kroner. Og... den skal skrottes bagefter! Udstyr: hjelm. Ja, det var det hele. Meget simple regler.
(lille rapport med video)
Mantorp, Sverige
Lør kl 12 - søn kl 12

Ældre nyheder:17-11-2009: Lille rapport og video fra 24 timers bilrace 7-8 november. Se kaledern.

10-11-2009: Vi vandt!!!! .... 24 timers bilrace 7-8 november. rapport og billeder kommer om et par dage.

10-10-2009: Så er der rapport og billeder fra årets sidste tur 7 oktober. Du finder link nede i kalenderen.

7-10-2009: Det bliver tørt og en smule sol om eftermiddagen! Så vi kører som planlagt kl 17. Husk varmt tøj og fuld tank. Vi ses.

27-09-2009: Og så er der rapport og billder fra Roskilde Fjord raid 16/9.

21-09-2009: Og så er der rapport og billder fra Arresø turen den 1/9.

17-09-2009: Så er der rapport og billder fra Kulhuse turen den 19/8. Det var turen med færgen og de mange deltagere.

16-09-2009: Så har vi en dansk test af den nye Triumph Thunderbird cruiser på 1600 cc.

1-09-2009: OK, vi kører idag tirsdag.

1-09-2009: OBS: Før afgang, chek her kl 15:30 idag! Jeg chekker DMI nedbør radar kl 15 og tager beslutning om vi kører idag tirsdag eller måske alligevel imorgen onsdag. Ja, man skal bestå højere internet eksamen før man kan komme med ud på tur. :-)

31-08-2009: Lidt billeder fra bakkeåbningen idag.

31-08-2009: OBS: Næste tur er flytted fra onsdag til tirsdag 1 september! (imorgen!!!)

24-08-2009: Rettelse af dato for Bakkelukning.

19-08-2009: Endeligen rapport og billder fra sidste turen den 5 august hvor der var rigtig godt vejr og mange deltagere. Nåede lige lave rapporten før dagens tur. Jeg tror det også bliver rigtig godt vejr til dagens tur med sol og god varme. Vi ses.

06-08-2009: Så er der rapport og billder fra turen rundt om Roskilde Fjord den 21 juli.

23-07-2009: Endeligen rapport med billder fra Gillelejeturen 1 juli.

20-07-2009: OBS! Ændring i kalenderen: Turen er flytted til Tirsdag 21/7 så undgår vi onsdagsregnet!

10-07-2009: OBS. Ændring i kalenderen. Turen 15/7 er flytted en uge frem til den 22/7.

09-07-2009: OBS: Der er banekørsel på Knutstorp torsdag 23/7. Du kan deltage. Se mere info i kalenderen.

05-07-2009: Så er der rapport med masser af billder fra heldagsturen til Stubbekøbing søndag den 28 juni.

02-07-2009: Flere billeder og video fra løbet på Knustorp 13 juni.

26-06-2009: Så er der rapport og billeder fra sidste 6-timers løb på Knustorp 13 juni.

21-06-2009: Så er der rapport med billeder fra Sverige-turen 20 maj.

10-06-2009: Så er der lille mini-rapport med billeder fra British Bike Meet på Mosten.

25-05-2009: Så er der rapport med billeder og tekst fra Lynæs turen 13 maj.

18-05-2009: Der er køreteknisk banekørsel på Sturup søndag 24/5 kl 13-17 kun 550,- svenske pesetas (385,- danske). Tilmeldning lukker 22/5 kl 11. Spørg Jan (TT600) om det var sjovt sidste gang.

13-05-2009: Færgen er repareret, solen skinner, og de byger der kommer i aften kommer andre steder. Så vi kører turen i aften som planlagt. Vi ses.

10-05-2009: Endeligen har jeg sorteret i alle billeder fra Roskilde Fjord turen 22/4, så nu ligger der en rapport med billder klar i kalenderen.

06-05-2009: Der er regnbyger og kuling i dag. Men største problem er at færgen har maskinfejl og skal repareres. Den sejler altså ikke i dag. Så vi flytter turen til onsdag næste uge.

05-05-2009: DMI truer med regn på onsdag. Vi kikker onsdag formiddag, og tager beslutning ved frokosttid hvis vi kører, eller hvis vi flytter turen til næste onsdag. Siden opdateres onsdag omkring frokost med beslutningen.

20-04-2009: Så starter sæsonen, og det er et godt tidspunkt at lære dig håndtere din MC bedre. Køretekniske kurser er også vildt sjovt. Vi samarbejder med SSEMSE i Sverige og kører på Knutstorp og Sturup. Kristoffer er tit depåchef eller instruktør ved deres banekørsel. Meld dig i grøn gruppe. Eller gul/rød gruppe hvis du har vane fra banekørsel. Næste kørsel Knutstorp mandag 27/4 kl 8-16. Se kalender. Der er få pladser tilbage.

01-04-2009: Så har vi kørt årets første tur. Der er rapport med billeder og video. Find link i kalenderen.

31-03-2009: Årets første tur går i morgen onsdag kl 18. Det passer fint med at vejret begynder at blive lidt bedre og varmere.

29-03-2009: Endeligen race rapport fra 24-timmars bil-race på Mantorp 14 februar. Se kalender for link til rapporten.

26-03-2009: Så var det dags for Bakkeåbning. Se billeder i kalenderen forneden.

18-02-2009: Hvordan gik det med 24-timers skrotbil LeMans? Ikke som forventet. De snedige svensker hade gemt asfaltsbanen under et 2 cm tykt is-panser dækket med en smule sne. Det var det rene "Holiday on Ice". Vi skøjtede runt blandt en del 4x4 biler. Rapport med billeder og video kommer til weekenden. Lige nu skal jeg passe arbejde og børn. Men... her er en smugkik: billede-1 billede-2 billede-3 billede-4 billede-5 video-1 video-2

12-02-2009: MC-udstilling i Bella Center på fredag. Vi møder ved indgangen kl 17.
Og vores 24-timers skrotbil LeMans projekt skrider videre. Se status update.

06-02-2009: Husk MC-udstilling i Bella Center næste fredag. Og vores 24-timers skrotbil LeMans projekt skrider videre. Se bægge ting i februar-kalenderen.

01-02-2009: 24-timers skrotbil LeMans, projekt dagbog er opdateret igen.

27-01-2009: Den er i live!!!!! Se status update på projektet "24 timers LeMans skrotbil race".

25-01-2009: Igen en lille status update på projektet "24 timers LeMans skrotbil race".

23-01-2009: Status update på projektet "24 timers LeMans skrotbil race". Se forneden i Kalenderen.

19-01-2009: Lidt update i februar kalendern. Og billeder fra besøget på Kunstindustrimuseet.

23-12-2008: Føste version af 2009 kalenderen er klar.