Hjem Racing Kontakt

Kalender 2007

Bladre ned på siden, kig i kalenderen, og planlæg....
Alle ture er gratis for alle. Har du lyst til at deltage behøver du kun at møde op i god tid før afgang. (Hvorfor er der et så mærkelig sprog her på hjemmesiden?)Nyheder:

06-12-2007: Så begynder 2008 aktiviteter at blive planlagt. Første aktivitet er en god ferie i uge 16. Da tager vi til Frankrig og nyder over 20 graders varme i foråret samtidlig som vi kører bane i 5 dage. Der er pladser både til dem med licens og dem med en gade MC. Hvis du er bange for at vælte din egen MC så kan du eventuelt leje en MC fra os. Mere info her.

20-11-2007: Alle filmaften på Rebslagervej, Kbh NV, er aflyst grundet mangel på lokale. Som nogle allerede ved så har Hans-Jørgen forladt Karl og TriumphCity og startet en helt ny motorcykelforretning i Farum. Hans-Jørgen kopierer en god ide og går også igang med filmaftener i Farum.
Ellers kører vores køre-klub de almindelige køreture i 2008 fra en gang i april måned. Det gjorde vi før der var noget TriumphCity, og det gør vi også efter TriumphCity. Kig efter den ny 2008 tur-kalender der kommer her på hjemmesidem omkring jul. Lige som den plejer. Alle vores orginale fine ture, korte og lange, plus nogle banedage. 2008 bliver lige så god som alle de tidligere år. Tak for i år og vi ses snart igen.(Ældre nyheder er flyttet ned efter kalenderen.)

Januar 2007:
Hvad sker der?
Start:
Torsdag 11/1
Filmaften
I aften har vi både en forfilm og en hovedfilm.
Vi har lidt MotoGP fra Laguna Seca i USA som forfilm mens vi spiser pizza. Som hovedfilm ser vi "Top Gun" fra 1986. En rigtig drengerøvfilm med masser af jetflyvere, adrenalin og en smule motorcykel.

Filmaften er gratis inklusive fri bar. Triumph Copenhagen er sponsor. Alle er velkommen, men tilmelding via email (eller tlf) er nødvendig, ellers ved vi ikke hvor meget pizza og drikkelse vi skal skaffe.
(rapport og billeder)

Triumph Copenhagen
kl 19.00
Februar 2007:
Hvad sker der?
Start:
fredag - søndag
9 - 11/2
Motorcykler i Forum.
Lokal MC-udstilling i Forum, København. Mest med forskellige MC-klubber, ikke så mange forhandlere. Nemt at komme til med Metro. Altid sjovt at kikke.
Kom når det passer, ellers er vi nogle der mødes lørdag kl 11.
(billedrapport fra udstillingen)
lørdag 10/2
kl 11 ved hovedindgangen
fredag - søndag
16 - 18/2
MC Show 07.
Årets MC-udstilling med alle forhandlere er i Tappehallerne, Hellerup. Her kommer alle danske forhandlere. Altid sjovt at kikke på forskellige motorcykler, både vores og de andre.
Kom når det passer, ellers er vi nogle der mødes lørdag kl 11.
(billedrapport fra udstillingen)
lørdag 17/2
kl 11 ved hovedindgangen
torsdag 22/2
aflyst !
Filmaften og Spilleaften er desværre aflyst.
Butikken er sneet inde og man kan ikke køre biler ud/ind, HJ er sneet inde og er syg. Alt i alt så må vi aflyse dagens filmaften. Vi prøver igen i April.
aflyst !
Marts 2007:
Hvad sker der?
Start:
Torsdag 15/3
Filmaften og Spilleaften.
Kl 19 starter vi med pizza og vi spiller PC-motorcykelspil på storskærm. Hver heat med to kørere og vi andre er publik. Vi kårer Københavnmesteren 2006.

Kl 20 starter vi aftenens film Taxi fra 1998. Her er der en pizza-udbringer på scooter som skifter til taxifører. Der er en bande tyske bankrøvere. Og det hele forgår i Marseilles ved Franske Middelhavet. Der er masser af bensin og humor. Og det hele er på fransk. Kan det blive værre?

Filmaften er gratis inklusive fri bar. Triumph Copenhagen er sponsor. Alle er velkommen, men tilmelding via email (eller tlf) er nødvendig, ellers ved vi ikke hvor meget pizza og drikkelse vi skal skaffe.
(rapport og billeder)

Triumph Copenhagen
kl 19.00
Torsdag 29/3
Bakken åbner ...
... og vi deltager som altid.
Dem der kører MC mødes på Nørrebrogade. Hvis man vil få plads ved mødestedet så må man komme allerede omkring kl 17. Hvis du kommer senere så kan du prøve cykkelstigen for at kæmpe dig frem til mødestedet. Så går vi rundt og sparker dæk, kigger og snakker motorcykler og spiser lidt. Der er afgang til Bakken kl 19.
(rapport og billeder)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
April 2007:
Hvad sker der?
Start:
Onsdag 11/4
Køreteknisk træning på Knutstorp.
Specialtilbud: En ekstra træningsdag klokken 8-16 på Knutstorp!
Jeg har mulighed at lave en dansk køregruppe med 8-16 stk deltagere. 400 Dkr for halv dag. Krav: du kommer hele dagen, kører halve dagen, og står flag-vagt halve dagen.
Hvis vi bliver mere end 8 stk så kan nogle køre hele dagen for 800 Dkr.
Ring mig (Kristoffer) for detaljer og tilmelding.
OBS: Du skal kunne tage fri fra arbejde og køre onsdag 11/4 kl 8-16.
(rapport og billeder)
Knutstorp kl 8.00
Onsdag 18/4
Torsdag 19/4
En lille strand-raid.
Mødes før kl 18.30 ved pølse/iskiosken.
Så kører vi nordpå Strandvejen op til Helsingør hvor vi standser ved den lille resaurant sidst på havnen for at få lidt varm kaffe, kage og hyggesnak. Derefter fri kørsel hjem.
(rapport, billeder og video)
Iskiosken i krydset mellem
Universitetsparken og Jensens Allé, 2100 Kbh Ø
Afgang kl 18.30 dut
Lørdag-Søndag 28-29/4
Classic Racing Cup starter sæsonen på Knutstorp.
HJ og Brian kører på Triumph och Bo og Lars kører Seeley. De kæmper i forskellige klasser i sæsonens første classic race. De starter allerede fredag med træning. Men vi andre supporters får mest øjenfryd og bensinlugt på lørdag og søndag hvor man kører træning og løb. Vi ses på banen hvor vi hepper på vores kørere, hjælper i depå, og hygger. Det kan være en god dagstur: ud til banen, hygge og hjem igen.
(rapport og billeder)
Vi møds på banen. Kører eventuelt sammen derover hvis
Maj 2007:
Hvad sker der?
Start:
Torsdag 3/5
En lille Roskilde Fjord-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi ad småveje til Frederikssund, drejer til venstre på vej (53) over broen. Videre sydpå via småveje til Roskilde. Fra Roskilde igen via småveje til Ballerup. Mogens er stifinder og har fundet nogle dejlige småveje at køre på.
(rapport og billeder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Lørdag 12/5
6-timers Nordic Endurance Challenge på Anderstorp, Sverige.
Så kører årets første NEC race på den hyperhurtige Anderstorp banen i Sverige. Det er 200 km og 2,5 timer fra HH-færgen. Du kører motorvejen mod Stockholm. Lige før Värnamo drejer du til venstre mod Gislaved. Så er det omkring 30 km til banen. Du kører mod Gislaved, og ved et tidspunkt så skilter de mod Anderstorp. Lige før selve byen Anderstorp er der en hvid skilt "motorbane" som du følger til selve banen.
Tidstræning starter kl 9 og selve løbet starter kl 11.
Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen. Gratis adgang.
(rapport og billeder)
Hele dagen.
Torsdag 17/5
Fredag 18/5
En lille Syd-Vest-raid.
Så er der planlagt en tur lidt "sydpå" fra København. Fra Ballerup sydpå via småveje til Hedehusene og videre til Solrød Strand. Herfra nogle småveje vestpå til Viby og nordpå via Lejre op til Roskilde for pause med burger og andet usundt. Herefter tilbage til Ballerup via nogle gode småveje vi har prøvet før.
(rapport, billeder og video)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.00 dut
Fredag-Søndag
18-20/5
Scandinavian Bikemeet i Roskilde.
Vi tager til skandinaviens største MC-träf. Masser af fest, øl, musik, marked, og besøgere fra mange lande. Startede som en HD træf men har udviklet sig til alle motorcykler også japanere. Det er Swedish Bikemeet der er blevet for stor og er omdøbt til Scandinavian Bikemeet og har flyttet til Roskilde, til festivalkpladsen.
Triumph Copenhagen er en af udstillerne. Men der bliver meget andet at kigge på også.
Mere info på www.scandinavianbikemeet.com
Roskilde dyrskueplads.
Bo i telt eller besøg festen over dagen.
Onsdag 23/5
flytted til
Onsdag 6/6
En raid til Flygrakans Café i Skåne.
 
Mandag 28/5
flytted pga regn til
Søndag 24/6
 
Juni 2007:
Hvad sker der?
Start:
Fredag-Søndag
1 - 3/6
Engelsk Træf på Mosten.
Årets største danske motorcykel træf for engelske motorcykler. Det er en klassiker. Træffet foregår fra fredag til søndag hos Mosten MC i Allingåbro, Jylland. Her er der masser MC-hygge, drag race, tomgangskonkurrance, fællestur, classic race, og fest med liveband både fredag og lørdag. Husk telt og godt humør. HJ, Brian, Bo og Lars deltager i Classic Race. Vi andre kigger, roper og drikker bajer.
Der er mulighed at køre sammen derover. Start fredag morgen hos Triumph Copenhagen, og hjemtur søndag formidag. Jørgen (sort Rocket III) prøver at booke MC-plads på færgen. Men hurtig tilmelding kræves då pladser er begrænsede. Ring Jørgen på 27116060.
Morgenkaffe og rundstykke kl 8:45 og afgang kl 9:30 dut! Færgen afgår kl 11:30.
(rapport og billeder)
Triumph Copenhagen
2400 Kbh NV

Afgang fredag kl 9.30 dut!
Onsdag 6/6
En raid til Flygrakans Café i Skåne.
Så tager vi en tur til Sverige. Nærmere bestemt til Flygrakans Café der ligger lidt syd for Sjöbo i Skåne. Hver onsdag samles op til tusind motorcyklister fra hele Skåne ved denne cafe. Her kan man kigge på masser af motorcykler af forskellig art og få lidt kaffe og kage. Cafeen ligger vid en rigtig lang, bred og snorlig landevej der ved krig bruges som reserve landningsvej for jægerfly. Derfor er der riglig plads til parkering, og rigelig plads til forskellige idioter der skal imponere hinanden på baghjulet, eller på forhjulet, eller ved at køre tosset i almenhed. Pas på når du skal ud fra parkeringen så du ikke bliver kørt over.
Vi prøver at finde en dejlig omvej til Cafeet, men kører den kedelige motorvejen hjem igen. Husk hvidt visir på hjelmen, det bliver nok mørkt før vi kommer hjem igen.
(rapport, billeder og video)
Statoil tankstation i Kastrup lige før broen til Sverige.
Afgang kl 18.00
Lørdag 9/6
6-timers Nordic Endurance Challenge på Falkenberg, Sverige.
Så kører årets andet ERF race på den spændende Falkenberg banen i Sverige. Det er 120 km og 1,5 timer fra HH-færgen. Fra Helsingborg kører du nordpå mod Göteborg cirka en time. Kør af på affart nr 51 og følg vej 154 østpå cirka 8 km. Her drejes til venstre (skilt: "Motorbanan") op i skoven og til banan. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
(Rapport og billeder)
Hele dagen.
Lør-Søndag
9-10/6
Scandinavian R.A.T. Summer Party, Finland.
Triumph Scandinavia laver "Summer Part" i Finland i år. Afgang med færgen fra Stockholm fredag aften, party i Finland lørdag og søndag 9 og 10 juni, og færgen tilbage til Sverige søndag aften med landgang mandag morgen. Der er også altid fest hver weekend på finlandsfærgen hvis man er til sådan noget.
Alle informationer, priser og tilmelding kan i finde i info broshuren.
4 dage
inkl transport
Torsdag 14/6
En lille Lynæs-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Strandvejen og ned til Charlottenlund hvor vi afslutter med kaffe og hygge på Cafe Jorden Rundt. Det bliver en lang men god tur.
(Rapport og billeder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Onsdag 20/6
En tur til Dragracing i Malmö.
Vi tager over til Malmö for at kigge på "Test 'n Tune" Dragracing træning for biler og motorcykler. Ja, du læste rigtig, dragracing for motorcykler!!! Der kommer alt på to jul, fra rene gadeklasser til rene dragracing maskiner. Man kan også prøve køre med sin egen gade motorcykel. Hjelm, læderdragt, støvler og handsker er krav. Vi kører over til Malmö, kigger og lytter til alle motorer, spiser nogle pølser, og tager hjem igen.
(Rapport med billeder og video)
Statoil tankstationen i Kastrup lige før broen til Sverige.
Afgang kl 18.00
Søndag 24/6
aflyst grundet regn
En heldags tur til Stubbekøbing MC og Radiomuseum
Triumph Copenhagen
Torsdag 28/6
En lille Gilleleje-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi nord på via nogle småveje (Ny Hammersholt, Hillerød, Gadevagn, Græsted) til Gilleleje havn. Her er der pause, pølse/kaffe. Så kører vi hjem igen via Hornbæk, hvor vi drejer sydpå på småveje til Esrum Sø, Karlebo, og tilbage til tanken ved Hørsholm for kaffe og turens slut.
(Rapport med billeder og video)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.

Afgang kl 18.30 dut
Fre-Søndag
29/6 - 1/7
Triumph Tridays 2007
Triumph Tridays i Østrig er tre dage hver sommer hvor Triumph arrangerer en Europæisk Triumph træf og laver om en lille østrigsk by til England med Alpeveje. Sidste år kom der 3000 Triumph kørere fra næsten alle Europæiske lande. Her kan man møde andre Triumph freaks, deltage i aktiviteter, turer, rock konsert, se stunt show med Kevin Carmichael, prøvekøre alle Triumph modeller, og mange andre ting.
Man kan køre derned, eller tage biltåget fra Hamburg til Salzburg og så er det ikke langt derfra. Hvis nogle er intresserede at tage derned sammen, og eventuelt køre nogle dage i Alperne så kan vi snakke om det til vores Danske træf/turer.
Se mere her.
 
Juli 2007:
Hvad sker der?
Start:
Fredag 6/7
6-timers Nordic Endurance Challenge på Mantorp, Sverige.
Sturup er blevet flyttet til Mantorp. Det er årets tredje NEC race. Mantorp ligger 340 km (eller knap 4 timer) fra HH-færgen. Du kører bare motorvejen mod Stockholm, og efter 340 km så ligger banen ved motorvejen lige før Linköping. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
(Rapport og billeder)
Hele dagen.
Torsdag 12/7
Ny tur: Stevns Klint.
Så har stifinderen lavet en ny tur for i år. Denne tur går Syd-Øst for København. Vi starter i Taastrup og kører sydpå til Køge og videre til Stevns Klint hvor vi holder en pause. Herefter videre langs kysten hvorefter vi drejer nordpå til Roskilde Havn hvor turen slutter. Det bliver en smule længere tur end vi plejer, lidt over 200 km, og derfor starter vi lidt tidligere end vi plejer.
(rapport og billeder)
Statoil tanken ved City 2, Taastrup.
Afgang kl 17.30 dut
Lørdag 21/7
6-timers Nordic Endurance Challenge på Karlskoga, Sverige.
Så kører årets fjerde NEC race på den klassiske Karlskoga banen i Sverige. Det er 475 km og 6 timer fra HH-færgen. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
(Rapport og billeder. Vi blev 12'er!!!)
Hele dagen.
Søndag 29/7
En heldagstur Vestpå.
En ny heldagstur for i år! Vi tager vestpå fra Ballerup og ender hos Kim et sted vest om Roskilde Fjord. Kim skaffer grill og pølser plus drikkelse. Tag med 30-40 kr i mønter så Kim ikke skal stå for det hele.
Turen skal gå vestpå fra Ballerup, gennem Roskilde, Lejre, Tølløse, Ugerløse, Tissø, Havnsø, Asnæs, og slutter hos Kim et sted ved Egebjerg. Her slutter turen med frokost og masser af hygge.
(rapport og billeder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 10.00 dut
August 2007:
Hvad sker der?
Start:
Torsdag 9/8
En lille Gilleleje-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi nord på via nogle småveje (Ny Hammersholt, Hillerød, Gadevagn, Græsted) til Gilleleje havn. Her er der pause, pølse/kaffe. Så kører vi hjem igen via Hornbæk, hvor vi drejer sydpå på småveje til Esrum Sø, Karlebo, Hillerød og Hørsholm for kaffestop på Q8 tanken.
(rapport, billeder og video)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.

Afgang kl 18.30 dut
Torsdag 23/8
En lille Kulhuse-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Hørsholm for afsluttende kaffestop på Q8 tanken. Det bliver en lang men god tur.
(rapport og billeder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Fredag 31/8
Bakkens lukning
Vi mødes cirka kl 17 på Nørrebrogade udenfor husnummer 228 der er tæt på starten. Så kører vi sammen med alle de andre til Bakken. Her kan vi gå rundt og kikke, og de der er sultne kan nok finde noget at spise. Der bliver ikke så meget MC-kørsel men nok mere MC-snak.
(rapport, billeder og video)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
tæt på starten
kl 17
September 2007:
Hvad sker der?
Start:
Torsdag 6/9
En lille Syd-Vest-raid.
Så er der planlagt en tur lidt "sydpå" fra København. Fra Ballerup sydpå via småveje til Hedehusene og videre til Solrød Strand. Herfra nogle småveje vestpå til Viby og nordpå via Lejre op til Roskilde for pause med burger og andet usundt. Herefter tilbage til Ballerup via nogle gode småveje vi har prøvet før.
(rapport og billeder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Lørdag 8/9
6-timers Nordic Endurance Challenge på Knutstorp, Sverige.
Så kører årets femte NEC race på den kente Knutstorp banen der ligger list øst for Helsingborg. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
(Rapport og billeder.)
Hele dagen.
Fredag 21/9
flytted til:
Søndag 23/9
En lille Roskilde Fjord-raid.
Det er den kendte turen nordpå til Frederikssund via nogle småveje, over broen og så sydpå småveje ned langs Roskilde Fjord og ned til Roskilde hvor vi tager pause på havnen. Efter pausen tager vi igen de små vejen til Ballerup og en afsluttende kaffe på tanken.
(rapport og billeder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 14.00
Oktober 2007:
Hvad sker der?
Start:
Lørdag 13/10
6-timers Nordic Endurance Challenge på Anderstorp, Sverige.
Så kører årets sidste NEC race på Anderstorp banen i Sverige. Det er 200 km og 2,5 timer fra HH-færgen. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
(Rapport og billeder.)
Hele dagen.
Søndag 21/10
En lille tur Arresø rundt. (Årets sidste tur.)
Det bliver tidligt mørkt, så vi kører årets sidste tur søndag kl 13. Vi starter i Ballerup og kører op til Arresø hvor vi tager en varme og spise pause. Derefter videre forbi Ramløse og ned langs Arresø´s østside og videre sydpå via Karlebo, Kokkedal og Hørsholm. Heromkring bor Jack (sort Thunderbnird) og han har inviteret til grill og drikkelse i sin have. (Eller indendørs hvis det bliver koldt.) Husk 30-40 kr per mand til at dække pølser og øl/vand.
(rapport og billeder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 13.00
November 2007:
Hvad sker der?
Start:
 
Der er ingen filmaften på Rebslagervej denne vinter. Men der er filmaften hos HJ i Farum.
 
December 2007:
Hvad sker der?
Start:
 
Der er ingen filmaften på Rebslagervej denne vinter. Men der er filmaften hos HJ i Farum.

Vores køre-klub kører turer igen med start i april 2008 lige som vi plejer.
Ny 2008 kalender kommer omkring jul. Vi ses.

 

Ældre nyheder:26-10-2007: Så er der rappport og billeder fra årets sidste tur 21 oktober.

17-10-2007: Sidste løbet på Anderstorp blev en mærklig affære.

11-10-2007: Endeligen rapport og masser af billeder fra turen 23/9.

03-10-2007: Er sæsonen ved at være slut? Sidste chanse for banekørsel tirsdag 9/10 kl 16-19 på Anderstorp cirka 200 km fra Helsingborg. Pris er 400 svenske pesetas. Jag tager HH-ferries kl 12:30 hvis vejrudsigten lover tørt vejr. Du kan komme med din racer eller din gademaskine. Dette er ikke en kursus, men fri kørsel. Fordel hvis du prøvet en bane før. Jeg kan vise spår hvis du ønsker det.

03-10-2007: Rapporten fra Knutstorp løbet er opdateret med SP og REC.

02-10-2007: Lidt ændringer i filmprogrammet til vinter.

02-10-2007: Så er den nye Street Triple 675 ikke bare i butikken men den kan også prøvekøres. Det gjorde så både jeg og Jan K idag. Se billder med Jan K her, her og her. Peter Rahbek fra Den Blå Avis fik køre den allerede i mandags, og han kan også lide den. Se bare hans lille rapport her. Det mest underlige er at den kun koster 139.990 Dkr.

21-09-2007: Vi flytter dagens tur til på søndag! Plus nogle forandringer i oktober kalenderen.

18-09-2007: Trods tekniske problemer så blev vi 16'e i 6-timersløbet på Knutstorp 8/9. Der er rapport og billeder fra løbet.

13-09-2007: Rapport og billeder fra klubturen sidste uge.

31-08-2007: Rapport og billeder fra Bakkelukningen.

27-08-2007: Rapport og billeder fra Kulhuse-turen.

23-08-2007: Det ser lidt gråt ud, men vi kører dagens tur alligevel. Vi kører til tiden idag, vi skal nå færgen fra Sølager før kl 19:30.

21-08-2007: Rapport og billeder fra DM i Classic RR, Djursland 11-12 august. Klik på "Road Racing" i menuen til venstre.

16-08-2007: Så har de første MC-journalister prøvekørt den nye Street Triple 675, og de første artikler er ude. Vi har scannet nogle af artiklerne. Klik på "MC tests" i menuen til venstre.

14-08-2007: Endeligen rapport, billeder og video fra Gillelejeturen i sidste uge.

11-08-2007: Så er der rapport og billeder fra det store 42-års Classic Løb i Linköping. Klik "Road Racing" i menuen for at se det hele.

31-07-2007: Så er der rapport og billeder fra turen i søndags.

28-07-2007: OK, vi kører turen imorgen. Vi risikerer godt nok en regnbyge men hvis vi har regntøj og prøver at navigere udenom de skyer vi ser så går det nok. Vi ses.

28-07-2007: Press-stop! Vi fik 12'e plads i 6-timersløbet i Karlskoga. Plus en 3'e plads i 4-timersløbet. Racerapport med billeder.

17-07-2007: Rapport med billeder fra turen 12/7.

12-07-2007: Vi kører aftenens tur som planlagt. Regnen må falde et andet sted.

10-07-2007: Så er der rapport og billeder fra NEC løbet 6 juli på Mantorp. Det gik forbavsende godt.

29-06-2007: Så er der rapport med billeder og video fra turen i går.

28-06-2007: Vi kører dagens tur som planlagt. Efter kig hos DMI, radar og min egen kristalkugle så mener jeg det ikke bliver regn i aften. Vi ses.

26-06-2007: Så skruer og tester vi NEC racern. Se "Road Racing".

25-06-2007: Det regner idag, så i får en lille video video hvordan man bygger en Rocket III.

23-06-2007: Heldagsturen i morgen til Stubbekøbing er aflyst. Regn eller regnbyger duger ikke til en heldagstur.

23-06-2007: Så er der rapport med billeder og video fra turen til Drag Race i Malmö. Link forneden i kalenderen.

22-06-2007: Så er der rapport fra Lynæs-turen 14 juni. Rapporten finder du via den sædvanlige link i kalenderen forneden.

19-06-2007: Endeligen! Rapport og billeder fra 6-timer løbet 9 juni på Falkenberg. Vi lykkedes over forventen. Læs og se billeder i link forneden, eller via "Road Racing" knappen i menuen til venstre.

14-06-2007: Rapport, billeder og video fra Sverigeturen onsdag 6/6. Link forneden i kalenderen. Afhængig af deltagernes feedback så vil vi lave turen igen senere på året.

06-06-2007: Rapport og billeder fra Classic RR på Mosten. Klik "Road Racing" i menuen til venstre.

03-06-2007: Falkenberg 6-timersløb. Vores pit-chef Søren kan desvæære ikke deltage lørdag 9 juni. Derfor ku vi godt bruge en ekstra mand til bensin, dæk, drikkevand og andet småt i pitboxen på lørdag. Falkenberg ligger 120 km nord for Helsingborg.

25-05-2007: DMI truer stadig med regn her i Pinse-weekenden. Så vi flytter Stubbekøbing turen til sidst i Juni.

22-05-2007: Så er der race rapport fra Anderstorp 12/5.

21-05-2007: Turen til Sverige 23/5 er flytted til 6/6 grundet kollision med træning til Falkenberg. Jeg kan desværre ikke nå det hele.

20-05-2007: Rapport og billeder fra turen i fredags.

17-05-2007: Dagens tur er flytted til Fredag p.g.a. regn.

11-05-2007: Race rapport og billeder fra Classic RR på Knutstorp 28-29 april. Se link til rapporten i kalenderen.

08-05-2007: Vi har dårligt nyt. En af vores hyppige deltagere, den altid smilende Carsten på en sølv Rocket III er afgået ved døden i lørdags. Kun to dage efter vores Roskilde Fjord tur. Her husker vi ham som en glad og hyggelig dreng. Han bliver savnet. Carsten mødte sin skaber i den forkerte vejbane midt i et sving efter en bakke. Han var alene på tur. Om der var grus på vejen eller andre årsager vides ikke. På vores næste tur vil vi holde et minuts tavshed. I disse dage går vores tanker til Carstens familie, de har lidt et stort tab, og vi sender vores dybeste medfølelse.

08-05-2007: Lidt tilpasninger i kalenderen for maj måned. Se 17 og 28 maj.

06-05-2007: Så er der rapport og billeder fra turen i torsdags.

04-05-2007: Vil i køre sammen til Engelsk Træf på Mosten 1. juni, så snak med Jørgen (ikke HJ). Mere info i kalenderen forneden.

25-04-2007: Info om "Summer Party" i Finland. Kig i kalenderen 9 juni.

19-04-2007: Så er der rapport med billeder og video fra turen igår.

16-04-2007: OBS: DMI truer med regn torsdag 19/4, så vi flytter turen til onsdag 18/4.

15-04-2007: Så er der nogle nye test, bl.a. Tiger 1050, Speedmaster og en tysk 50.000 km test af Sprint ST. Klik på "MC tests" i menuen til venstre.

13-04-2007: Årets første træning på Knutstorp. Klik link i kalenderen for rapport og billeder.

11-04-2007: Søren, vores pit-chef fra endurance-løben og en af de første deltagere i Triumph-kbh har lavet en blog med hans blod sved og tårer ved istandsætning af gamle Honda motorcykler. Altid fint med en MC entusiast der gider få snavsede fingre og måske gå igang med større problemer end planlagt. Desuden finder i en lille video på Sørens blog-side hvor nogle italienere har sat en Honda 550 4-cylinder motor i en stakkels Vespa. Den får godt nok ild i bagen. Sørens blog.

09-04-2007: Billeder fra reparation af Daytona 955 racern indfor 2007 sæsonen. Klik på "Road Racing" i menuen til højre, og klik bagefter på "NEC 2007".

04-04-2007: Presstop: Ekstra køreteknisk træning på Knutstorp onsdag 11/4   kl 8-16. Jeg har mulighed at lave en dansk køregruppe med 8-16 stk deltagere. 400 Dkr for halv dag. Krav: du kommer hele dagen, kører halve dagen, og står flag-vagt halve dagen. Hvis vi bliver mere end 8 stk så kan nogle køre hele dagen for 800 Dkr. OBS: Du skal kunne tage fri fra arbejde og køre onsdag 11/4 kl 8-16.

02-04-2007: Rapport og billeder fra Bakkeåbningen.

18-03-2007: Rapport og billeder fra filmaften 15/3.

06-03-2007: Et par nye turer i kalenderen. Østrig i juni og Stevns Klint i juli.

01-03-2007: Så har jeg fået flere biller fra udstillingen i Tappehallerne.

25-02-2007: Vi har brug for 2 ekstra hjælper til Endurance løben i 2007. Det bliver nemmere for Søren at styre pitten hvis der er flere. Hvis du synes det lyder spændende, så fang mig ved næste filmaften for at høre lidt mere om det. Mvh, Kristoffer.

25-02-2007: Lidt opdatering indfor 2007 Road Racing sæsonen. Findes i menuen til venstre under punktet "Road Racing".

24-02-2007: Lidt billeder fra udstillingen 16-18 februar. Link forneden i kalenderen.

22-02-2007: Filmaften i dag er aflyst. Butikken er sneet inde og man kan ikke køre biler ud/ind, HJ er sneet inde og er syg. Alt i alt så må vi aflyse dagens filmaften.

12-02-2007: Så er den første udstilling afviklet, og der er lidt billeder derfra. Link forneden i kalenderen.

11-02-2007: Da de orginale svenske køretekniske kurser nærmest er slutsolgte, så er der stadig pladser på de danske kopi-kurser. Mere info finder du her. Det er virkeligt godt at deltage i nogen af disse kurser og få bedre kontrol over din egen motorcykel.

05-02-2007: Jørgen har lavet nye stof-mærker til jakker, med vores klub-logo. Klik lige på "Annoncer" i menuen til venstre.

05-02-2007: Vagn i Århus kan sammen med Dream Bike Tours tilbyde en Californien tur på MC. Se mere her.

04-02-2007: Så er tilmelding åben til de svenske køretekniske kurser på Knutstorp. De er vildt gode og bliver derfor hurtigt slutsolgt. Allerede idag på den første tilmeldningsdag er to af kurserne slutsolgt i Basis-gruppen. Uhyggeligt. Du kan se al info om datoer, priser og tilmelding ved at klikke på SMC kursus i menuen til venstre.

26-01-2007: Danske bladet "BIKE" har testet den nye Tiger 1050. Du kan se testen hvis du klikker "MC tests" i menuen til venstre. (Husk at forstørre billedet så du kan læse teksten.)

20-01-2007: Så er der rapport og billeder fra filmaften i sidste uge.

06-01-2007: Der er to MC-udstillinger i København i februar.

01-01-2007: Første udgave af 2007 kalenderen.