Hjem Racing Kontakt

Kalender 2006

Bladre ned på siden, kig i kalenderen, og planlæg....
Alle ture er gratis for alle. Har du lyst til at deltage behøver du kun at møde op i god tid før afgang. (Hvorfor er der et så mærkelig sprog her på hjemmesiden?)

Nyheder:

(Nyheder er flyttet ned efter kalenderen.)


Januar 2006: Hvad sker der? Start:
Torsdag 19/1 Filmaften
Vi ser "On Any Sunday" fra 1971. Det er en dokumentar om amerikansk motorcykelracing. Vi ser smagsprøver fra "Dirt Track" (både kort og lang bane), "Road Racing" (asfalt), "Trial" (tærreng), "Motocross", "Desert" (langdistance ørkenrace), "Hillclimb", og så videre. Vi følger nogle at den tidens bedste motorcykelførere. De fleste kører på forskellige engelse cykler som Triumph, Norton og BSA. For at blive AMA mester skal førerne samle points fra frem forskellige konkurrancformer. Det er et hårdt program. Her ser vi også Steve McQueen der også kørte race på søndagene. Han var ret god i to discipliner, Motocross og Cross Country.

Vi udstiller også to Classic Road Racing motorcykler. En rød Triumph Metisse 950cc fra Danmark (HJ's maskine) og en Seeley G 50 (500cc) der ejes af Lars Sandberg flerfaldig svensk og nordisk mester.

Filmaften er gratis inklusive fri bar. Triumph Copenhagen er sponsor. Alle er velkommen, men tilmelding via email er nødvendig for at sikre dig en plads og drikkelse.
(rapport og billeder)

Triumph Copenhagen
kl 19.00
Februar 2006: Hvad sker der? Start:
torsdag 16/2 Filmaften
Vi har to alternativer. "Coogan's Bluff", en krimi med Clint Eastwood fra 1968. Eller "Travis Patrana Nitro Circus", en ren motrcykelfilm med moto-X frestyle og masser af MC tosserier.

Også denne aften udstilles en intressant cykel. Denne gang er det den sprit nye Daytona 675 Triple.

Filmaften er gratis inklusive fri bar. Triumph Copenhagen er sponsor. Alle er velkommen, men tilmelding via email (eller tlf) er nødvendig for at sikre dig en plads og drikkelse.
(rapport og billeder)

Triumph Copenhagen
kl 19.00
24 - 26/2 MC-udstilling i Tappehallerne.
Årets MC-udstilling er i Tappehallerne på Østerbro i København. Den kører fredag 24 - søndag 26 februar 2006. Altid sjovt at kikke.
(rapport og billeder)
lørdag 25/2
kl 11 ved hovedindgangen
Marts 2006: Hvad sker der? Start:
Torsdag 16/3 Filmaften
Vi starter aftenen med at se "99.99" der er en film om europæisk motorcykelracing fra guldaldern i 60'erne. Her ser vi i sort-hvidt de gamle helte tæske rundt på banerne på de klassiske motorcykler. Vi afslutter aftenen med moderne racing hvor vi ser "Isle of Man TT" fra 2003 hvor Triumph vandt 600cc klassen.

Denne gang håber vi at udstille Bo's Velocette 500cc racing maskine der skal deltage i Classic Cup i år.

Filmaften er gratis inklusive fri bar. Triumph Copenhagen er sponsor. Alle er velkommen, men tilmelding via email (eller tlf) er nødvendig for at sikre dig en plads og drikkelse.
(rapport og billeder)

Triumph Copenhagen
kl 19.00
Torsdag 30/3 Bakken åbner ...
... og vi deltager som altid.
Dem der kører MC mødes på Nørrebrogade. HVis man vil få plads ved mødestedet så må man komme allerede omkring kl 17. Så kan vi gå rundt og sparker dæk, kigger og snakke motorcykler og spiser lidt. Der er afgang til Bakken kl 19.
(rapport og billeder)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
April 2006: Hvad sker der? Start:
Torsdag 6/4 En lille strand-raid.
Mødes før kl 18.30 ved pølse/iskiosken.
Så kører vi nordpå Strandvejen op til Helsingør hvor vi standser ved "Cafe Titanic" og får varm kaffe, kage og hyggesnak. Derefter fri kørsel hjem.
(rapport fra turen)
Iskiosken i krydset mellem
Universitetsparken og Jensens Allé, 2100 Kbh Ø
Afgang kl 18.30 dut
17 - 21/4 Forårstræning i Frankrig eller Tjekkiet.
Da der er koldt forår i Tjekkiet, så fortrækker vi forårstræning på "Val De Vienne" banen i Frankrig. Mange danske roadracing kørere tager til træningslejr i Frankrig.
(rapport og billeder fra turen)
5 dage
Søndag 23/4 Triumph Girls: En tur til Ingolf Kaffebar.
Kun for piger.
Efter morgenmad hos Triumph Copenhagen så kører vi en tur via langelinje ned til Amager og Ingolf Kaffebar for en lille pause. Efter det tager vi videre sydpå Amager og finder et gost sted i solen med udsigt til vandnet. Nina er turleder.
(kort over turen)
Triumph Copenhagen på Rebslagervej.
Kl 10.00
Torsdag 27/4 En lille Roskilde Fjord-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi ad småveje til Frederikssund, drejer til venstre på vej (53) over broen. Videre sydpå via småveje til Roskilde. Fra Roskilde igen via småveje til Ballerup. Mogens er stifinder og har fundet nogle dejlige småveje at køre på.
(rapport og billeder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Lørdag-Søndag 29-30/4 Classic Racing Cup starter sæsonen på Knutstorp.
Karl og HJ på sine Triumph Metisse og Bo på sin Velocette skal kæmpe i sæsonens første classic race. De starter allerede fredag med træning. Men vi andre supporters får mest øjenfryd og bensinlugt på lørdag og søndag hvor man kører træning og løb. Vi ses på banen hvor vi hepper på vores kørere, hjælper i depå, og hygger. Det kan være en god dagstur: ud til banen, hygge og hjem igen.
(Rapport og billeder.)
Vi møds på banen. Kører eventuelt sammen derover hvis intresse.
Maj 2006: Hvad sker der? Start:
Fredag 5/5

Premiere på "Mission Impossible 3"

Vi kører gennem Palads og Imperial biograferne til premieren af den nye "Mission Impossible 3" hvor Tom Cruise kører Triumph Scrambler.

(Rapport og billeder.)

Triumph Copenhagen
Rebslagervej 6
Afgang kl 17.30 dut.
Mandag 8/5 Køreteknisk kursus på Knutstorp i Sverige.
Kursus i "brems & sving" med Sveriges MC organisation (SMC). Instruktøren viser sporvalg og vi andre følger efter. Der køres kl 9-16. Da der er begrænset plads på banen er disse baneture de eneste ture hvor kun forhåndstilmeldte kan deltage. Først til mølle...
(rapport og billeder)
Kun forhåndtilmeldte.
Afgang kl 7.00 dut.
Lørdag 13/5 6-timers Endurance Race på Anderstorp, Sverige.
Så kører årets første ERF race på den hyperhurtige Anderstorp banen i Sverige. Det er 200 km og 2,5 timer fra HH-færgen. Du kører motorvejen mod Stockholm. Lige før Värnamo drejer du til venstre mod Gislaved. Så er det omkring 30 km til banen. Du kører mod Gislaved, og ved et tidspunkt så skilter de mod Anderstorp. Lige før selve byen Anderstorp er der en hvid skilt "motorbane" som du følger til selve banen.
Tidstræning starter kl 9 og selve løbet starter kl 10.30.
Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
(rapport og billeder fra første endurance racet)
Hele dagen.
Tirsdag 16/5 Vi går i biffen og ser MI-3.
Så går vi i biffen for at se "Mission Impossible 3". Alle er velkomne. Nogle vil få fribiletter, og vi andre køber selv biletter. Triumph Copenhagen har 28 fribilletter, der vil uddeles til de deltagere der var tilmeldt og deltog i premiere-event 5/5. Ved ankomst til Imperial, check ind hos Kristoffer. De fribilletter der ikke er afhentet senest kl 18.00 vil deles ud til andre deltagere.
(rapport og billeder)
Imperial biograf
Vi mødes kl 17.45
Filmen starter kl 18.30
Torsdag 18/5 En lille Syd-Vest-raid.
Så er der planlagt en tur lidt "sydpå" fra København. Fra Ballerup sydpå via småveje til Hedehusene og videre til Solrød Strand. Herfra nogle småveje vestpå til Viby og nordpå via Lejre op til Roskilde for pause med burger og andet usundt. Herefter tilbage til Ballerup via nogle gode småveje vi har prøvet før.
(rapport og billeder)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Lørdag 27/5 En heldags tur til Stubbekøbing MC og Radiomuseum (stille og rolig)
Vi mødes kl 09.00 og får lidt morgenboller og kaffe før turens start kl 10.00. Husk også benzin til MC'en! Der er cirka 100 km hver vej. Vi kører ad vej 151 til Køge hvor vi drejer ind på vores første Marguerite-vej sydpå forbi Fakse og ned til Præstø, hvor vi drejer ind på en dejlig omvej på vores anden Marguerite-vej. Ved kysten spiser vi frokost. Så tager vi sydpå og over broen ved Kalvehave og kun Marguerite ned til Bogø hvor vi tager færgen over til Stubbekøbing og MC-museet. Om eftermiddagen kører vi tilbage nordpå, og ved Køge spiser vi aftensmad. Vi kommer hjem sent.
(rapport med billeder og video)
Triumph Copenhagen
2400 Kbh NV
Morgenkaffe kl 9
afgang kl 10
Juni 2006: Hvad sker der? Start:
Fredag 2/6 Køreteknisk kursus på Knutstorp i Sverige.
Kursus i "brems & sving" med Sveriges MC organisation (SMC). Instruktøren viser sporvalg og vi andre følger efter. Der køres kl 9-16. Da der er begrænset plads på banen er disse baneture de eneste ture hvor kun forhåndstilmeldte kan deltage. Først til mølle...
(rapport med billeder og video)
Kun forhåndtilmeldte.
Afgang kl 7.00 dut.
Fredag-Søndag
2 - 4/6
Engelsk Træf på Mosten.
Årets største danske motorcykel træf for engelske motorcykler. Det er en klassiker. Træffet foregår fra fredag til søndag hos Mosten MC i Allingåbro, Jylland. Her er der masser MC-hygge, drag race, tomgangskonkurrance, fællestur, classic race, og fest med liveband både fredag og lørdag. Husk telt og godt humør. Karl og Hans-Jørgen deltager i Classic Race. Vi håber Bo er klar med sin Velocette og licens så han også kan deltage. Vi andre kigger, roper og drikker bajer. (Samme weekend er Kristoffer og John på Knutstorp og Falkenberg og træner til ERF.)
Der er mulighed at køre sammen derover. Start fredag formidag hos Triumph Copenhagen, og hjemtur søndag formidag. Hans-Jørgen prøver at booke MC-plads på færgen hvis i tilmelder jer turen. Alle er velkomne til at tage med.
(Rapport og billeder.)
Triumph Copenhagen
2400 Kbh NV
Fredag kl 12.00 dut
Mandag 5/6 En tur til Græsted Veterantræf & Kræmmermarked
I år er veterantræffen flytted fra maj til juni. Mandag 5 juni - anden pinsedag - tager vi op til Græsted ved Gilleleje til Veterantræf og Kræmmermarked. Det er Veterantogklubben der arrangerer i pinsen. Her vises veterantog (og man kan komme ud at køre med det), damptromler, andre dampmaskiner, veteranbiler, veteranmotorcykler, motorcross, kræmmermarked, og andet der hører til. Vi kører mandag formiddag fra Q8-tanken op til Græsted og går rundt og kikker.
(rapport med billeder og video)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.
Afgang kl 10.00 dut
Søndag 11/6 Triumph Girls: En tur til Nina's Naturcafe.
Kun for piger.
Vi starter fra tanken og kører en tur i det Nordsjællandske med holdt i Ninas Naturcafe i Allerød. Nina er turleder. Det er dog ikke den samme Nina der ejer cafeet.
(Rapport med kort over turen.)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.
Kl 10.00
Torsdag 15/6 En lille Lynæs-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Strandvejen og ned til Charlottenlund hvor vi afslutter med kaffe og hygge på Cafe Jorden Rundt. Det bliver en lang men god tur.
(Rapport med billeder og video.)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Søndag 18/6 6-timers Endurance Race på Falkenberg, Sverige.
Så kører årets andet ERF race på den spændende Falkenberg banen i Sverige. Det er 120 km og 1,5 timer fra HH-færgen. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
Hele dagen.
Torsdag 29/6 En lille Gilleleje-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi nord på via nogle småveje (Ny Hammersholt, Hillerød, Gadevagn, Græsted) til Gilleleje havn. Her er der pause, pølse/kaffe. Så kører vi hjem igen via Hornbæk, hvor vi drejer sydpå på småveje til Esrum Sø, Karlebo, Hillerød og videre sydpå på Strandvejen til Kbhn/Charlottenlund for kaffestop på Cafe Jorden Rundt.
(Rapport med billeder og video.)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.

Afgang kl 18.30 dut
Juli 2006: Hvad sker der? Start:
Søndag 2/7 Triumph Girls:   Rudolph Tegners Museum
Kun for piger. Tilmelding nødvendig. Ring til Nina 35811718.
Dette er en repris på sidste års hyggelige tur, hvor flere af pigerne ønskede en gentagelse. Så det gør vi. Turen starter fra den velkendte Q8 tanken, og tager gennem skoven til Kongevejen og videre ind via småveje til Ny Hammersholt. Videre forbi Hillerød og ind på vej 227 mod Gilleleje,hvor der drejes højre mod Dronningmølle til Rudolph Tegners Museum og parken med Tegners statuer. Her er der pause. Vi drikker kaffe og kan både købe en sandwich eller medbringe.
Efter pausen køres der videre sydpå langs Esrum Sø. Her er der en meget flot udsigt. Videre forbi Fredensborg, og sydpå via småveje til Karlebo og tilbage til startpunktet.
(kort over turen)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.
Afgang kl 10.00 dut
Onsdag 12/7 En lille Arresø rundt.
Vi starter i Ballerup og kører op til Arresø hvor vi tager en spise pause. Derefter videre forbi Ramløse og ned langs Arresø´s østside og videre sydpå via Karlebo, Kokkedal og Strandvejen sydpå til Charlottenlund og Cafe Jorden Rundt hvor vi hygger og ævler bævler.
(Rapport med billeder og video.)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Fredag-Lørdag
14-15/7
2-dages Køreteknisk kursus på Knutstorp i Sverige.
Kursus i "brems & sving" med Sveriges MC organisation (SMC). Instruktøren viser sporvalg og vi andre følger efter. Der køres kl 9-16. Da der er begrænset plads på banen er disse baneture de eneste ture hvor kun forhåndstilmeldte kan deltage. Først til mølle...
(Rapport med billeder og video.)
Kun forhåndtilmeldte.
Afgang kl 7.00 dut.
Lørdag 22/7 6-timers Endurance Race på Karlskoga, Sverige.
Så kører årets tredje ERF race på den klassiske Karlskoga banen i Sverige. Det er 475 km og 6 timer fra HH-færgen. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
Hele dagen.
Søndag 30/7 En heldagstur til Vesterlyng.
Så har vi en helt ny tur i kalenderen. Det er Mogens der har designet en ny sommertur til os. Det er en heldagstur og køres på en søndag. Start fra Ballerup via småveje til Roskilde, Munkholmbroen (Stop), Holbæk, Svinninge, Snertinge, Havnsø (Stop), Vesterlyng, Eskebjerg, Bjergsted, Tølløse, Roskilde (Stop), Ballerup.
(Rapport og billeder og video.)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 10.00 dut
August 2006: Hvad sker der? Start:
Lørdag 5/8 6-timers Endurance Race på Knutstorp, Sverige.
Så kører årets fjerde ERF race på Knutstorp banen i Sverige. Det er 40 km og 50 minutter fra HH-færgen. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
(rapport og billeder fra løbet)
Hele dagen.
Søndag 6/8 Triumph Girls: En tur til Ingolf Kaffebar.
Kun for piger. Tilmelding nødvendig. Ring til Nina 35811718.
Efter morgenmad hos Triumph Copenhagen så kører vi en tur via langelinje ned til Amager og Ingolf Kaffebar for en lille pause. Efter det tager vi videre sydpå Amager og finder et gost sted i solen med udsigt til vandnet. Nina er turleder.
(kort over turen)
Triumph Copenhagen på Rebslagervej.
Kl 10.00
Søndag 6/8 Copenhagen Historic Grand Prix
Ikke MC'er men sjovt aligevel. Vi får lukte til bensin og høre en masse motorer. Tænkt som opvisningsracing, men sidste gang i de mindre klasser med NSU'er og 800cc Fiats blev der kørt til sidste blodsdråbe.
(link til Copenhagen Historic Grand Prix)
Indgangen ved Vibenshus Rundel, kl 10.00.
Mandag 7/8 Køreteknisk kursus på Knutstorp i Sverige.
Kursus i "brems & sving" med Sveriges MC organisation (SMC). Instruktøren viser sporvalg og vi andre følger efter. Der køres kl 9-16. Da der er begrænset plads på banen er disse baneture de eneste ture hvor kun forhåndstilmeldte kan deltage. Først til mølle...
(rapport med billeder og video)
Kun forhåndtilmeldte.
Afgang kl 7.00 dut.
Torsdag 10/8 En lille Gilleleje-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Så kører vi nord på via nogle småveje (Ny Hammersholt, Hillerød, Gadevagn, Græsted) til Gilleleje havn. Her er der pause, pølse/kaffe. Så kører vi hjem igen via Hornbæk, hvor vi drejer sydpå på småveje til Esrum Sø, Karlebo, Hillerød og videre sydpå på Strandvejen til Kbhn/Charlottenlund for kaffestop på Cafe Jorden Rundt.
(rapport med billeder og video)
Q8-tankstationen ved Helsingør-motorvejen nord for Kbh avfart nr <9> hvor Isterødvejen (19) starter.

Afgang kl 18.30 dut
Torsdag 24/8 En lille Kulhuse-raid.
Mødes før kl 18.30 på tankstationen.
Vi kører ad småveje til Frederikssund hvor vi tager over broen og videre nordpå. Her tager vi færgen over og videre til Lynæs og Hundested hvor vi tager pause på havnen med pølse og øller. Herefter videre nordøst lang kysten og ned til Arresø østside, videre via Karlebo til Strandvejen og ned til Charlottenlund hvor vi afslutter med kaffe og hygge på Cafe Jorden Rundt. Det bliver en lang men god tur.
(rapport med billeder og video)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
September 2006: Hvad sker der? Start:
Søndag 3/9 6-timers Endurance Race på Mantorp, Sverige.
Så kører årets femte ERF race på Mantorp banen i Sverige. Det er 340 km og 4 timer fra HH-færgen. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
(rapport, billeder og video fra løbet)
Hele dagen.
Torsdag 7/9 En lille Syd-Vest-raid.
Så er der planlagt en tur lidt "sydpå" fra København. Fra Ballerup sydpå via småveje til Hedehusene og videre til Solrød Strand. Herfra nogle småveje vestpå til Viby og nordpå via Lejre op til Roskilde for pause med burger og andet usundt. Herefter tilbage til Ballerup via nogle gode småveje vi har prøvet før.
(rapport med billeder og video)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 18.30 dut
Mandag 11/9

Bakkens lukning
Vi mødes cirka kl 17 på Nørrebrogade udenfor husnummer 228 der er tæt på starten. Så kører vi sammen med alle de andre til Bakken. Her kan vi gå rundt og kikke, og de der er sultne kan nok finde noget at spise. Der bliver ikke så meget MC-kørsel men nok mere MC-snak.
(billeder og video)
Nørrebrogade
udenfor nr 228
tæt på starten
kl 17
Torsdag 14/9 Køreteknisk kursus på Knutstorp i Sverige.
Kursus i "brems & sving" med Sveriges MC organisation (SMC). Instruktøren viser sporvalg og vi andre følger efter. Der køres kl 9-16. Da der er begrænset plads på banen er disse baneture de eneste ture hvor kun forhåndstilmeldte kan deltage. Først til mølle...
(Mere info.)
Kun forhåndtilmeldte.
Afgang kl 7.00 dut.
Fredag 22/9 En lille Roskilde Fjord-raid.
Vi starter allerede kl 17 da det begynder at blive mørkt tidligere. Vi har også skiftet til fredag og håber myldretidstrafikken starter og slutter tidligere på en fredag. Kl 17 kører vi ad småveje til Frederikssund, drejer til venstre på vej 53 over broen. Videre sydpå via småveje til Roskilde. Fra Roskilde igen via småveje til Ballerup. Mogens er stifinder og har fundet nogle dejlige småveje at køre på.
(rapport med billeder og video)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 17.00 dut
Lørdag 30/9 6-timers Endurance Race på Anderstorp, Sverige.
Så kører årets sidste ERF race på Anderstorp banen i Sverige. Det er 200 km og 2,5 timer fra HH-færgen. Hvis du vil give en hånd eller kun kigge så er du velkommen.
(rapport, billeder og video fra løbet)
Hele dagen.
Oktober 2006: Hvad sker der? Start:
Fredag 6/10
flytted til
Søndag 8/10
En lille tur Arresø rundt. (Årets sidste tur.)
Det bliver tidligt mørkt, så vi kører årets sidste tur søndag kl 15. Vi starter i Ballerup og kører op til Arresø hvor vi tager en varme og spise pause. Derefter videre forbi Ramløse og ned langs Arresø´s østside og videre sydpå via Karlebo, Kokkedal og Strandvejen sydpå til Charlottenlund. Det er nok allerede mørkt når vi kører ind til årets sidste stop på Cafe Jorden Rundt hvor vi fyrer årets sidste løgnehistorier af over kaffe, øl og kage.
(rapport fra fredag)
(rapport med billeder og video fra søndag)
Shell tankstation i krydset mellem vej (211) og "Hold-an vej", lige vest for ringvej (04) i Ballerup.
Afgang kl 15.00
November 2006: Hvad sker der? Start:
torsdag 9/11 Filmaften
Vi skal se "The World's Fastest Indian" fra 2006. En sand historie om en mand der prøver at ombygge sin gamle Indian motorcykel til verdens hurtigste, og hans kamp for at slå verdensrekorden på Bonneville salt-sø. Helt vildt flot film.

Filmaften er gratis inklusive fri bar. Triumph Copenhagen er sponsor. Alle er velkommen, men tilmelding via email (eller tlf) er nødvendig ellers ved vi ikke hvor meget pizza og drikkelse vi skal skaffe.
(Billeder fra filmaften)

Triumph Copenhagen
kl 19.00
December 2006: Hvad sker der? Start:
torsdag 7/12 Filmaften
Vi starter at se lidt fra Irsk Road Racing og fortsætter aftenen med filmen "I Kina spiser de hunde", dansk action-komedie fra 1999. Den noget forvirrede Arvid får problem som kun hans kriminelle bror Harald kan hjælpe med. Midt i det hele kommer to helt almindelige kokke i klemme, og nogle indvandrerbander bliver sure. Og hvad laver de to engelske stoddere på det værtshus?

Filmaften er gratis inklusive fri bar. Triumph Copenhagen er sponsor. Alle er velkommen, men tilmelding via email (eller tlf) er nødvendig ellers ved vi ikke hvor meget pizza og drikkelse vi skal skaffe.
(Billeder fra filmaften)

Triumph Copenhagen
kl 19.00
Januar-Marts 2007: Hvad sker der til vinter? Start:
  Hvad skal vi se til Januar, Februar og Marts?

Du kan vare med til at stemme frem de filmer vi skal se de næste tre måneder. Hvis du kender nogen film der har motorcykler og er tålelig, er anglofil, sjov, eller feel-good, send mig en email så kommer den med på stemmelisten. Lige nu ser listen ud som følger:
"Black Rain" (1989) To New York strømmere (der også kører MC) møder den japanske mafia.
"Born to Ride" (1991) En masse HD i anden verdenskrig.
"Electra Glide in Blue" (1973) MC-strømmer på HD i den amerikanske vesten.
"How to loose a guy in ten days" (2003) komedie/romance hvor helten har en Bonneville.
"Mad Max" (1979) Civilisationen er slut, og Mad Max slås mod en bande psykopater på motorcykler.
"Mad Max 2" (1981) Civilisationen er slut, og alle slås om de sidste dråber bensin.
"Austin Powers" (1997) Crazy komedi på britsik agent a la James Bond. Very crazy.
"Top Gun" (1986) Ingen MC, men en masse flyvere og god musik.
"Rumble Fish" (1983) Mickey Rourke i sort-hvid film om unge MC hooligans.
"Four Weddings And A Funeral" (1994), engelsk komedie. Ingen motorcykler.
"Pushing Tin" (1999), drama/komedie om to flyveledere. (En kører Triumph.)
"Dit forslag!", kender du en film vi ku se?

Filmer vi allerede har set vintersæson 2004-05 og 2005-06:
"On Any Sunday" (1971), "Coogan's Bluff" (1968), "The Great Escape" (1963), "Johnny English" (2003), "Mission Impossible III" (2006), "Motorcykel Dagbog" (2004), "The Wild One" (1953), "Mission Impossible 2" (2000), "Easy Rider" (1969), "Terminator 2" (1991).

Filmer der er for dårlige for at komme på listen:
"Torque" (2004), "Biker Boyz" (2003), "Girl on a motorcycle" (1968), Barb Wire (1996)

 
(Ældre nyheder er flyttet ned efter kalenderen.)